Mr. Søllerød Kro fylder rundt

I dag fylder Jan Restorff 50 år og det skal selvfølgelig fejres på Søllerød Kro.

Af
Thomas Schiermacher

Er man interesseret i gastronomi og følger man med i den del af livets lyksageligheder, så ved man hvem Jan Restorff er. Han er “Mr. Søllerød Kro”, en legende i dansk gastronomi og en mand, der blandt kolleger i branchen og gæster på Søllerød Kro er kendt, elsket og respekteret for måden han udøver sin rolle som vært på.
På kroen ved kærret bliver man mødt af Jan Restorff, der med smil og begejstring for alle bordets glæder kan få enhver til at føle sig velkommen.
Resdorff fik restaurationsbranchen ind med modersmælken. Familien drev Hafnia Hotel i Thorshavn på Færøerne og som ung drog han til København, hvor han startede som receptionist og senere arbejdede sig vej ind i restaurationsbranchen. Og nu er han på Søllerød Kro, hvor han har været siden 1999 under skiftende køkkenchefer og gennem de senere år med Brian Mark Hansen som makker i køkkenet. Sammen har de to holdt fast i kroens stjerne i Guide Michelin.
På Rudersdal Avis har vi ind i mellem haft brug for kyndige og kloge ord om vin, når vi har bragt opskrifter fra Søllerød Kro. Her er Jan Restorff en sikker leverandør af både viden og konkrete forslag, der for dem, der følger rådene, giver vinøse oplevelser i særklasse.
Er man på de sociale medier og følger 'Mr. Søllerød' der, så kan man se, hvor meget gastronomi og glæden over mad og vin fylder i Jan Restorffs liv. Han spiser ude, rejser efter gastronomioplevelser og deler medbegejstring sine smagsoplevelser på nettet.
Jan Restorff fylder år i dag, onsdag d. 6 december. På søndag d. 10 mellem kl. 18 og 21 bliver der holdt reception på Søllerød Kro i den anledning. Her er venner af Jan Restorff velkomne. Har man spørgsmål til arrangementet bedes de rettet til helene@soelleroed-kro.dk eller på telefonnr. 4556 0807.

Publiceret 06 December 2017 15:45

SENESTE TV