Ny omdeling af Rudersdal Avis

Denne avis vil fra næste uge blive bragt med avisbud i stedet for med postbud. Det kan give udfordringer med leveringen

Af
Jesper Berg

I marts meddelte Post Nord, at firmaet til nytår stopper med at omdele ugeaviser.
Det har gjort det nødvendigt for denne avis at finde en alternativ distributør, og det betyder derfor, at Rudersdal Avis fra og med 12. december vil blive bragt ud til læsernes postkasser af bude fra FK Distribution. “Vi ved fra vores søster- aviser, at overgangen fra Post Nord kan give nogle praktiske udfordringer,” fortæller Rudersdal Avis' redaktør Anne Dahl Kristensen, som i den forbindelse beder om læsernes forståelse.
“Jeg håber, at læsere og annoncører vil have tålmodighed, hvis der i begyndelsen skulle vise sig at komme klumper i maskineriet,” siger Anne Dahl Kristensen, som opfordrer til, at man - hvis ens avis skulle udeblive - benytter sig af muligheden for at læse den elektroniske udgave af avisen. Den kan meget tidligt om morgenen på udgivelsesdagen findes via Rudersdal Avis' hjemmeside, rudersdal.lokalavisen.dk/ - eller hente avisen hos et af de dropsteder, du kan se andetsteds på siden.
Hvis ens avis ikke kommer frem, er det desuden vigtigt, at man følger klagevejledningen, så distributøren kan tage hånd om problemerne.
“Vi gør alt for, at alle aviser kommer ud. Ingen har større interesse i, at aviserne kommer ud, end os,” siger Anne Dahl Kristensen.

En stor opgave

Grundene til, at det især i den første tid kan blive en udfordring for FK Distribution at udføre en fejlfri omdeling af avisen, er blandt andet, at avisbudene ofte risikerer at komme til opgange, som er låst, og dermed ikke umiddelbart kan komme ind til postkasserne.
“Det er desuden en meget stor og udfordrende opgave at skulle opbygge et net af avisbude til Rudersdal Avis,” forklarer distributionsdirektør for FK Distribution, Michael Andersen.
“Det vil for unge over 13 år være en god kilde til ekstra lommepenge ud over, at et fritidsjob er en god måde at gøre de unge ansvarsbevidste og bedre klædt på til både skole og et fremtidigt arbejde,” siger Michael Andersen.
Er man, eller kender man nogen, som er, interesseret i en tjans som avisbud, kan man besøge blivomdeler.nu.
Han forklarer desuden, at det er vigtigt, at man reklamerer direkte til FK Distribution, hvis man oplever, at avisen ikke kommer frem eller er forsinket.
“Kun når det bliver registreret på vores hjemmeside, har vi mulighed for at lave en målrettet indsats for at gøre leveringen af avisen mere stabil,” siger distributionsdirektøren.

“Kontakt FK Distribution via klagevejledningen i stedet for at ringe til redaktionen, hvis avisen ikke kommer frem,” opfordrer Rudersdal Avis’ redaktør, Anne Dahl Kristensen.

“Kontakt FK Distribution via klagevejledningen i stedet for at ringe til redaktionen, hvis avisen ikke kommer frem,” opfordrer Rudersdal Avis’ redaktør, Anne Dahl Kristensen.

DROPSTEDER

Der vil den første tid efter overgangen til avisbud være muligt at hente Rudersdal Avis følgende steder:

  • Cafe Emil, Holte Midtpunkt
  • Føtex, Birkerød
  • Cafe Grundtvig, Birkerød Idrætscenter
  • Irma, Birkerød
  • McDonald's, Birkerød
  • Meny, Nærum
  • SuperBrugsen, Trørød
  • Meny, Bistrup
  • Kvickly, Holte Midtpunkt

 

sådan reklamerer du

Indtast navn, adresse, avis og dato på http://manglendelevering.jppol.dk

Publiceret 06 December 2017 11:30

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV