Tidligere formand:

“Jesper har et stort hjerte for klubben”

Af
Thomas Schiermacher

Klaus Nørby Jakobsen er tidligere formand i Birkerød Tennisklub. Han er nu direktør i Dansk Tennis Forbund. Han bor i Birkerød, spiller stadig i klubben, og han har masser af rosene ord til klubbens nuværende formand i anledningen af indstillingen til Kulturministeriets Idrætspris.
”Det, at han bare sprang ind og tog over, da jeg måtte stoppe, viser hans store engagement. Hvis der er et behov, tager han fat,” siger han om Jesper Tvermoes og den betydning han har i Birkerød Tennisklub.
”Han har et stort hjerte for den tennisklub,” fortsætter Klaus Nørby Jakobsen.
Han kender Jesper Tvermoes særdeles godt, og han forstår godt, at DGI har indstillet ham til Kulturministeriets Idrætspris.
”Flygtningetennis er jo et fantastisk tiltag. Whats not to like. Det er et godt projekt for flygtningene, og klubben har god gavn af det,” siger han.
Det har også ført til, at tennisforbundet har peget på projektet som noget særligt.
”Vi har fremhævet det i tennisforbundet som et godt og stærkt initiativ,” siger han.
Om Jesper Tvermoes" evner som midtpunkt i klubben har direktøren for forbundet kun lovord.
”Han gør en stor indsats sammen med de frivillige omkring det projekt. Han samler de frivillige omkring sig. En af hans bedste egenskaber er, at han evner at favne alle grupper i klubben. Både turneringsspillere, motionister, eliteudøverne, juniorer og veteraner. Han forstår at møde alles behov, og han er beleven, optimistisk og socialt anlagt. Og så er han en sand mester i dialog,” siger han.

null

Publiceret 07 December 2017 10:30

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV