Elev i Rema 1000 blev udsat for røveri

Hvad der angiveligt skulle have været et simpelt butikstyveri, udviklede sig torsdag formiddag til et røveri i Nærum

Af
Anne Dahl Kristensen

røveri En modig 33-årig elev i Rema 1000 på Malmbergsvej Nærum fik sig torsdag en noget anderledes arbejdsdag, end der var tiltænkt.
Kl. 8.48 fik supermarkedet besøg af en mand, der i første omgang stjal to flasker vin fra supermarkedet. Det opdagede den 33-årige elev dog, og han fulgte efter manden ud af butikken, hvor han fik skabt kontakt til tyven og opfordrede ham til at aflevere vinen tilbage.
Det var tyven dog ikke interesseret i, og han sagde i stedet til eleven: “Do you want to fight?”, hvorefter han svingede den taske, han havde smuglet vinen ud i, mod den butiksansatte. Rema 1000-eleven måtte vige bort for at undgå at få tasken og dermed vinflaskerne i hovedet, og tyven stak derefter af.
Med denne voldelige adfærd udviklede tyveriet sig fra at være et butikstyveri til at være et røveri, som har en højere strafferamme.
Tyven beskrives som værende cirka 25 år, almindelig/spinkel af bygning, han havde kort, lyst hår, og han var østeuropæisk af udseende. Den 33-årige elev erindrer ikke, hvordan manden var påklædt, men tasken, som han svingede med, var lyseblå.
Det oplyser Nordsjællands Politi

Publiceret 08 December 2017 11:45

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV