Indbrudstyve slog til fem steder i Rudersdal

Døgnrapporten hos Nordsjællands Politi bød mandag formiddag på fem indbrud

Af
Signe Steffensen

Indbruddene har fundet sted primært i Holte, imens der også er begået et enkelt i Birkerød.
På Birkebakken i Holte er tyven brudt ind mellem lørdag kl. 14 og søndag kl. 10. Et kældervindue er brudt op, og der er stjålet i hvert fald et guldarmbånd med seks diamanter samt en guldhalskæde. Der er formentlig også stjålet mere, men der var ved anmeldelsen til politiet endnu ikke skabt det fulde overblik.
Det samme var tilfældet på Vejdammen i Holte, hvor man blot har kunnet konstatere, at der har været indbrud søndag mellem kl. 14.30-19.00. Her er det et køkkenvindue, der er blevet brudt op.
På Holtegårdsvej er der ligeledes sket et indbrud i tidsrummet mellem torsdag kl. 18.00 og fredag kl. 11.00. Tyvene er smuttet ud gennem en havedør, som stod åben, men der var ligeledes heller ikke skabt overblik over eventuelle stjålne ting, da anmeldelsen indløb hos Nordsjællands Politi.
På Dronninggårds Allé er der til gengæld stjålet smykker, og det er sket fredag mellem kl. 19-22. Tyven har stået på en havestol, og har dermed kunne skaffe sig adgang til et vindue på førstesalen, som er brudt op.
Endelig er det gået ud over en bolig på Bregnerødvej, hvor der mellem torsdag kl. 14 og søndag kl. 16 er begået et indbrud. Et vindue er brudt op, og fra boligen er der stjålet Global køkkenknive samt smykker.
adk

Publiceret 19 December 2017 11:30

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV