Julen stod i indbrudenes tegn

En lang række mennesker og boliger har været ramt af indbrud i juledagene

Af
Thomas Schiermacher

Allerede inden jul havde indbrudstyvene travlt og den 22. december var de på spil to steder i kommunen.
På Plantagevej i Birkerød blev et badeværelsesvindue knust med en sten mellem kl. 14-19.30. Tyvene kom herefter ind af vinduet. Det er endnu ikke opgjort, hvad der er stjålet.
På Skovmindevej Holte kom tyvevene ind af et vindue på 1. sal. en metode ogte brugt, fordi man snyder dem, der kun har installeret alarm i stueetagen. Det er ikke opgjort, hvad tyvene slap af sted med.
I Nærum på Ekenæsvej blev der også begået indbrud fredag 22. december fra kl. 12.13 -13.45. En terrassedør er opbrudt og det er ikke opgjort, hvad der stjålet.

Lillejuleaften

Om det er tyve med hovedpine eller de har haft mere skumle motiver melder historien ikke noget om, men i Nærum Apotek forsøgte tyve at begå indbrud den 23. december. Man har forsøgt at komme ind via skydedør, men forehavenet lykkedes ikke og tyvene måtte gå tomhændet.
På Øverødvej blev en rude i et vindue ved siden af døren er knust og det skaffede tyvene adgang til en lejlighed i tidsrummet fra kl. 8-11. Alt blev gennemrodet.

Dagen og dagene derpå

I tidsrummet fra den 24. -25. december har der været indbrud i en villa på Nøddehøj i Øverød. Et vindue i gæsteværelset er opbrudt og der er stjålet en pengeboks.
Også i et rækkehus på Hestkøblund i Birkerød blev der i tidsrummet fra den 24.-25.december lavet et indbrud. En havedør er opbrudt og der er stjålet smykker.
Over et lidt længere tidsrum - i perioden fra 22-15 december - blev der begået indbrud i en villa Kong Valdemarsvej i Søllerød. Et vindue er brudt op og der er stjålet et Armani jakkesæt.
På Gyvelbakken i Birkerød blev der i tidsrummet fra den 23 -26. december begået indbrud. To vinduer blev brudt op og der er stjålet smykker og bærbare computere, pc'er og to trådløse højtalere.
Og på Skodsborg Strandvej den 25. december kl. 18 til den 26. december kl. 14.30. Man er brudt ind til soveværelset via et vindue, og det er ikke opgjort, hvad der er stjålet.

... og en lommetyv
I Rema på Bistrupvej fik en kvinde stjålet en pung fra sin taske. Det var en sort skuldertaske og der var tale om en sort læderpunge indeholdende kort og 2.000 kroner. Det er sket den 22. december i tidsrummet fra 18.40-18.55. Hun oplevede ikke at hun blev distraheret under indkøbet.

Publiceret 27 December 2017 11:00

SENESTE TV