Igen:

Indbrudsbølge rammer Vedbæk

Tyvene har haft travlt omkring nytår

Af
Thomas Schiermacher

Hanne Vraagaard fra Nordsjællands Politi kunne på dagens telefonmøde berette om en lang række indbrud. Igen er Vedbæk hårdt ramt.
Et kontor på Stubbeled, Vedbæk fik stjåelt Ipads, Apple-telefoner, PC'ere og fjernsyn for 'et større beløb'. Det skete natten til lørdag i tidsrummet mellem kl. 4.446 og 4.56, hvor man på naboejendommens overvågning kunne se to personer bære tyvekoster væk.
Tyvene kom ind i ejendommen ved at kravle op af en stige og brække et vindue op på 1. sal.
Udover indbruddet ovenfor melder Nordsjællands Politi om yderligere otte anmeldte indbrud i Vedbæk i dagene omkring nytår.
På Vigekær blev der stjålet smykker og andre uopgjorte effekter. I Frydenlund park har forurettede ikke overblik over, hvad der mangler efter et indbrud, der skete mellem søndag kl. 15 og mandag kl 15.15.
I en villa på Holmebjerg blev der mellem lørdag kl. 16 og søndag kl. 11 brudt et vindue op. Der er ikke overblik over, hvad eller hvor meget der er stjålet.
Mellem lørdag kl 18.50 og søndag kl. 19.15 blev soveværelsesvinduet brudt op i en villa på Kastanjetoften. Det er ikke opgjort, hvad der er stjålet.
Nytårsaften holder tyvene ikke fr. I en villa på Skovringen tog tyvene for sig af værdier som smykker og ure efter de havde brudt en havedør op.
I samme tidsrum blev der stjålet smykker og andre ting i en villa på Rønnebærtoften. Her kom tyvene ind ved at afliste en rude.
Mere udspekulerede var tyvene, der brød ind i Henrikshave søndag. Her brække de tre vinduer op til tre forskellige rum i huset. Med den metode undgik de at sætte den alarm, der var placeret i fordelingsgangen i gang. Tyvene slap væk med ure og smykker.
På Olgasvej fik tyvene ikke andet end nøglen til våbenskabet med sig. Her mener anmelderen, at have overrasket dem i deres forehavende kl 17.15 fredag, fortæller Hanne Vraagaard fra Nordsjællands Politi.

Publiceret 02 January 2018 17:00

SENESTE TV