Vilde boligkøb:

Vedbæk-villa tog prisen som den dyreste i 2017

De tre dyreste ejendomshandler i 2017 blev alle handlet lokalt i Vedbæk og Skodsborg

Årets mest spektakulære salg på boligmarkedet i 2017 var villaen på Vedbæk Strandvej 316 i Rudersdal, der i juli 2017 blev solgt for 40 mio. kr. Det gør salget til det absolut dyreste henover året. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Boligsiden.dk.
Selvom prisen på den lokale villa er usædvanlig på det danske marked, følger yderligere to lokale villaer trop på listen over top tre med heftige salgspriser.
Det gælder nemlig boligen på Skodsborg Strandvej 182, der i marts 2017 blev solgt for 36 mio. kr. samt boligen på Vedbæk Strandvej 462, der blev solgt for 34 mio. kr. tilbage i januar 2017.
Det betyder, at top tre over de dyreste villaer i landet ligger i Rudersdal, og de udgør en samlet pris på 110 millioner kroner. Og det er langt mere end i nogen af de øvrige boligkategorier.
”Det er typisk i kategorien villaer, vi ser de dyreste salg, da vi både opererer med flere antal kvadratmeter samt en grund, der i de mest attraktive steder i landet er langt mere værd end selve huset. Er beliggenheden i top, er prisen det samme,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Publiceret 03 January 2018 15:00

SENESTE TV