41-årige Kenneth Bøgh Andersens ord kommer nu på scenen.

41-årige Kenneth Bøgh Andersens ord kommer nu på scenen.

Heltemusen giver liv til 'Djævelens Lærling'

Det lokale produktionsselskab Heltemus Production sætter nu romanen ’Djævelens Lærling’ op som musical i 2018

Kenneth Bøgh Andersens fortælling om 'Djævelens Lærling' kan i 2018 opleves som musical. Det er produktionsselskabet Heltemus Production fra Birkerød, der står bag opsætningen, som har urpremiere 1. november.
Manuskriptforfatterne Mads Æbeløe (manuskriptforfatter til musicals som Shu-bi-dua og Seebach) og Philip LaZebnik (manuskriptforfatter til musicalen Prinsen af Egypten og Tempelriddernes skat) står for omskrivningen fra bog til scene.
'Djævelens Lærling' er historien om Filip Engell, der ved et uheld ender som Djævelens lærling og må tilpasse sig livet - eller rettere døden - i Helvede, hvor han oplæres til at blive Djævelens arvtager. Bogen er ifølge en pressemeddelese kendt og elsket af både voksne, unge og børn og er en kæmpe succes, som er oversat til flere sprog. Det er en episk fortælling om liv og død, godhed og ondskab, skæbnen, det frie valg og kærlighed, jalousi og had.
Kenneth Bøgh Andersen har udgivet adskillige bøger inden for gys og fantasy, heriblandt serien om superhelten Antboy og serien Den Store Djævlekrig, hvor 'Djævelens Lærling' er første bind, der i Danmark har solgt over 150.000 eksemplarer. Hans bøger er udkommet i over 14 lande og flere af bøgene er solgt til filmatisering, blandt andet Antboy, der er blevet en stor succes i ind- og udland.

Publiceret 05 January 2018 00:00