Robotek på nye hænder

Den prisbelønnede virksomhed Robotek solgt til den store installatørvirksomhed, Frandsen EL

Mange borgere i Rudersdal kender navnet Robotek og Birkerød EL, som er en lokal virksomhed i Birkerød. Virksomheden har gennem tiden modtaget flere priser for deres præstationer, blandt andet fra Rudersdal Erhvervsforening. Nu har ejerne af Robotek valgt at frasælge den store EL-forretning, og det er sket til Frandsen EL. Robotek fortsætter under sit gamle navn og fra sin nuværende adresse i Birkerød. Det fremgår af en pressemeddelelse.
Kenneth Ejsenhardt, der i flere år har været afdelingschef i Robotek, er udnævnt til chef for Birkerød-afdelingen, Robotek EL & Teknik.
“Jeg glæder mig til at kunne gøre vores arbejdsplads endnu bedre, og sikre vores medarbejderes udvikling, således at de kan fortsætte med at dygtiggøre sig og gøre Robotek og Frandsen EL endnu stærkere, og at vi med fælles indflydelse, engagement og ansvar kan skabe en fælles virksomhed med stor arbejdsglæde og med stolthed kan sige, at vi er en del af noget stort og spændende. Vi er Robotek, en del af Frandsen EL,” siger Kenneth Ejsenhardt i pressemeddelelsen.

Styrket indsats

El-installatørvirksomheden Frandsen EL A/S, Glostrup, har pr. 1. januar 2018 således overtaget aktiviteterne i el-installatør virksomheden Robotek EL & Teknik herunder Birkerød EL og Hørsholm EL. Med købet af aktiviteterne i Robotek udbygger Frandsen EL A/S sin position som en væsentlig aktør på Sjælland i el-branchen.
“Robotek vil fortsætte med at fokusere på de arbejdsopgaver, som vi er gode til, og vi vil øge fokus på at gøre det endnu bedre. Med Frandsen EL i ryggen vil vi styrke vores indsats til gavn for vores eksisterende kunder og fortsætte med at søge nye kunder, således at vi finder nye opgaver med spændende udfordringer og interessante løsninger,” pointerer Kenneth Ejsenhardt, der er medlem af bestyrelsen i Rudersdal Erhvervsforening og har et stort, lokalt kendskab og kontaktnet.
Overtagelsen af Robotek EL & Teknik aktiviteter styrker Frandsen EL"s position på Sjælland og underbygger selskabets planer om øget vækst og kompetenceudvikling. Robotek EL & Teknik nuværende adresse bibeholdes som en afdeling af Frandsen EL A/S, og derfor vil kunder, samarbejdspartnere, ansatte og andre interessenter ikke opleve de store ændringer.
Robotek EL & Tekniks hidtidige direktør Gert Vesterlund er efter eget ønske fratrådt med udgangen af 2017, men vil stå til rådighed i en overgangsfase.
adk

Publiceret 05 January 2018 11:00

SENESTE TV