Rudersdal hårdt ramt af juleindbrud

Rudersdal er den kommune i Nordsjællands Politikreds, som har haft flest indbrud henover julen

Af
Signe Steffensen

Det kan for alvor punktere den gode julestemning, når man efter at have fejret julen med familien returnerer til et gennemrodet hjem, hvor kriminelle har høstet alt, hvad der var af værdi fra computere til sølvtøj.
Rigspolitiet gør hvert år status over, hvor mange anmeldelser om indbrud politiet har fået hen over julen. Fra 20. december 2017 til 3. januar 2018 er der på landsplan begået 1.296 indbrud.
Nordsjællands Politikreds var den hårdest ramte kreds. Her er der blevet registreret 201 indbrud i juledagene. Heraf fandt 30 sted i Rudersdal Kommune. Og det gør Rudersdal Kommune til den hårdest ramte i Nordsjællands Politikreds. Helsingør følger umiddelbart efter med 29 indbrud, og herefter følger Gentofte Kommune med 26 indbrud og Lyngby-Taarbæk Kommune med 25 indbrud.
Det gik blandt andet ud over adresser på Plantagevej i Birkerød, Skovmindevej i Holte, Ekenæsvej i Nærum, Nøddehøj i Øverød, Kong Valdemars Vej i Søllerød og Skodsborg Strandvej. I opgørelsen fra Rigspolitiet kan man se, at antallet af indbrud i juledagene svinger fra år til år.
I 2015 modtog politiet 48 anmeldelser fra Rudersdal. Det antal faldt i 2016, hvor 24 husstande var udsat for indbrud. Men i år er tallet så igen steget til 30.

Publiceret 09 January 2018 11:30

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV