Skal du kæmpe for truede dyr i Afrika?

WWF leder efter seje og modige Wildlife Fighters i Rudersdal

Af
Thomas Schiermacher

Er du en Wildlife Fighter? Har du passion og power, lyst til eventyr og brænder du for at gøre en forskel? Er du mellem 14-18 år og har du lyst til at kæmpe for Afrikas truede dyr og natur? Så er det måske lige DIG, vi søger. Vi har brug for fighters på vores hold, der sammen med WWF Verdensnaturfonden, Ree Park Safari, Joey Moe, Oh Land og Wafande skal med til Kenya for at handle og gøre en forskel. Tilmeldingen er nu åben på www.wildschool.dk. Her kan du læse meget mere om kampagnen og ekspeditionen.
Afrikas dyr, mennesker og natur er under massivt pres. I Kenya er klimaforandringerne ikke længere en fjern fremtid, men allerede en realitet. Alligevel fortsætter de lokale med skovafbrændinger og overgræsning af kvæg, som er med til at forstærke klimaforandringerne. De lever i en mentalitet, hvor livets udfordringer bliver taget dag og for dag, og de tænker ikke over, at der er en dag igen i morgen.
De vilde dyr i Afrika er også truet af krybskytteri. Krybskytter dræber vilde dyr for at sælge produkter fra dem videre på det sorte marked. Myter fortæller, at løvens knogler, elefantens stødtænder samt næsehornets horn har helbredende egenskaber og det er blandt andet grunden til, at de er efterspurgte varer, der driver fattige mennesker til at begå krybskytteri.
Derfor håber jeg, at vi kan finde de sejeste og modigste Wildlife Fighters til vores hold, der har lyst til at kæmpe for Afrikas truede dyr og natur,” understreger Gitte Hemmingsen, leder af WWF's WildSchool i en pressemeddelelse.

null

Publiceret 09 January 2018 19:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV