Igen:

Weekenden bød flere indbrud

Weekendens døgnrapport melder om i alt syv indbrud i Rudersdal

Af
Anne Dahl Kristensen

Borgmester Schneiders Vej, Rønnebærvej, Carlsmindevej og Skovmindevej i Holte, Gammel Holtevej i Trørød samt Mellemvang og Hasselbakken i Birkerød. Det er de adresser, hvor der er begået indbrud i villaer i løbet af weekenden.
På Borgmester Schneiders Vej skete det fredag kl. 9.25, hvor en nabo til boligen så to mørklødede mænd kravle ind igennem et stuevindue. Signalementet er dog sparsomt, idet det kun oplyses, at den ene mand var iført en rød hue og blå jakke.
Mændene blev set køre fra stedet i en bil, og det fremgår ikke af politiets døgnrapport, hvorvidt der er stjålet noget fra boligen.
På Gammel Holtevej er der sket indbrud mellem onsdag og fredag i sidste uge, hvor tyven har knust den nederste rude i bryggersdøren og dermed skaffet sig adgang til boligen. Fra denne bolig er der stjålet smykker. 
På Carlsmindevej i Holte er der ligeledes knust en rude med en sten. Husets alarm er aktiveret, og der er ikke overblik over, hvad der eventuelt er stjålet.
Det samme er tilfældet i boligen på Rønnebærvej, hvor det var et køkkenvindue, der blev brudt op. På Mellemvang i Birkerød er tyven kommet ind ved at bryde et vindue til et børneværelse op, og heller ikke her er der overblik over, hvad der eventuelt er stjålet.
Det er der til gengæld i boligen på Hasselbakken i Birkerød, hvor hele huset er blevet gennemrodet. Herfra er der stjålet smykker i form af et lommeur, manchetknapper og øvrige smykker.

Publiceret 22 January 2018 17:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV