Frivillige lægger Davis Cup-gulv

Der er i disse dage travlhed på gulvet i Birkerød Idrætscenter

Af
Thomas Schiermacher

I den kommende weekend skal der være tennislandskamp - Davis Cup - i Birkerød Idrætscenter. Men før de professionelle tennisspillere kan gå ind på banen, så skal den lægges og det er frivillige fra Birkerød Tennisklub, Holte Tennisklub og Vedbæk Tennisklub, der skal tage sig af det arbejde.
Mandag var der “et par og tyve” frivillige i fuld sving i hallen og denne mandag var de fleste frivillige fra Birkerød Tennisklub. Det fortalte Thomas Hansen, der er presseansvarlig i Dansk Tennis Forbund, men som i disse dage er flyttet ind i Birkerød for at være tæt på Davis Cup-arrangementet.

Lokale boldpiger og -drenge

Davis Cup-arrangementet byder på i alt fem kampe med tennis i topklasse. To spilles lørdag, hvor det hele går i gang kl. 12 og tre spilles søndag, hvor første serv sendes af sted kl. 11.
På sidelinjerne sidder den lokale tennisungdom. Boldpigerne og -drengene er nemlig rekrutteret i de tre lokale klubber, der har meldt sig med frivillig hjælp.
Mød frem og se landskamp
Davis Cup kampene i Birkerød Idrætscenter bliver ikke vist i fjernsyn, og Thomas Hansen fra Danske Tennisforbund håber på, at der vil være stopfyldt på alle 800 tilskuerpladser mens kampene afvikles.
Den største danske stjerne på banen i Birkerød bliver Frederik Løchte, der som double-spiller har vundet verdens vel nok fineste tennisturnering, nemlig Wimbledon. Det var i 2012.

null

Publiceret 29 January 2018 12:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV