Christoffer Buster Reinhardt er medlem af kommunalbestyrelsen for Det Konservative Folkeparti i Rudersdal og nu også officielt valgt som formand for Region Hovedstadens Sundhedsudvalg.

Christoffer Buster Reinhardt er medlem af kommunalbestyrelsen for Det Konservative Folkeparti i Rudersdal og nu også officielt valgt som formand for Region Hovedstadens Sundhedsudvalg.

Christoffer Buster Reinhardt officielt valgt som ny sundhedsformand

Efter et konstituerende møde i Region Hovedstadens Sundhedsudvalg er Christoffer Buster Reinhardt fra Det Konservative Folkeparti nu officielt valgt som ny formand

Christoffer Buster Reinhardt (K) ser frem til at tage fat på de nye opgaver, som venter i Region Hovedstadens Sundhedsudvalg, fremgår det af en pressemeddelelse.

“Formandsposten for Sundhedsudvalget er en stor opgave, som jeg glæder mig til at tage fat på. Sundhedsudvalget er uden sammenligning det største udvalg i Region Hovedstaden, og det er her, at vi skal skabe grundlaget for et sundhedssystem, som har patienten i fokus og får ventetiderne bragt markant ned,” siger Christoffer Buster Reinhardt.

Om relationen til Folketinget siger Christoffer Buster Reinhardt:

“Som formand for Sundhedsudvalget i Danmarks største region har jeg et ansvar for at blande mig i den sundhedspolitiske debat og også fortælle Christiansborg om, hvordan virkeligheden ser ud. For en gang imellem kan man få det indtryk, at principper står i vejen for almindelig sund fornuft”

Processen med at vælge formand og næstformand i Region Hovedstadens stående udvalg sker på udvalgsmøder i den nærmeste fremtid.

adk

Sundhedsudvalget består af følgende medlemmer:

Christoffer Buster Reinhardt (C), formand
Leila Lindén (A), næstformand
Karin Friis Bach (B)
Line Ervolder (C)
Finn Rudaizky (O)
Karoline Vind (F)
Lars Gaardhøj (A)
Jesper Clausson (A)
Niels Høiby (I)
Annie Hagel (Ø)
Christine Dal Jensen (V)

Publiceret 01 February 2018 14:30