Indbrudsbølge:

Birkerød hårdt ramt af indbrud mandag

Fem villaer havde ubudne gæster, som stak af med smykker og kontanter

Af
Lars Schmidt

Hele fem indbrud modtog Nordsjællands Politi anmeldelser på i mandags.

Læs her, hvorfor indbrudskurven er så svær at knække i Rudersdal

I tidsrummet søndag kl. 15 til mandag kl. 11 var der indbrud i en villa på Kai Munks Vej. Naboen passede huset og anede uråd, da han opdagede, at en havebænk var flyttet hen foran soveværelsesvinduet, som var brækket op. Politiet har endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet.

På Kajerødvej har en villa ligeledes haft ubudne gæster. Det er sket mandag i tidsrummet kl. 9-15.30. Tyvene er kommet ind ved at brække et kældervindue op, og de har været rundt i huset for at stjæle smykker og kontanter.

Smykker og kontanter var også udbyttet for de indbrudstyve, som i tidsrummet mandag kl. 7.45-15.20 aflagde en villa på Rolighedsvej et visit. Soveværelsesvinduet var blevet aflistet, og der blev stjålet Georg Jensen-halssmykker og 1.000 kroner i kontanter.

Nogenlunde samme fangst havde indbrudstyve, som ligeledes mandag aflagde en villa på Birkevej et ubudent visit. Det gjorde de i tidsrummet 8.30-16.10. De brækkede en havedør op, undersøgte hele huset, inden de stak af med guldsmykker og kontanter.

På Johan Mantzius Vej brækkede indbrudstyve ligeledes en havedør op, inden de gennemsøgte huset. Her har politiet endnu ikke overblik over, hvad der er blevet stjålet.

Publiceret 13 March 2018 11:30

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV