Jens Puggard er glad for pladsen i de nye lokaler i Teglporten 7. Foto: Thomas Schiermacher

Jens Puggard er glad for pladsen i de nye lokaler i Teglporten 7. Foto: Thomas Schiermacher

Ny behandler i Birkerød

En cykeltur for tre år siden ændrede Jens Puggaards liv. Den forandring kommer nu hans klienter til gode i klinikken i Birkerød

Af
Thomas Schiermacher

butiksliv Jens Puggaard byder velkommen og skænker kaffe. Vi er i de nyistandsatte lokaler i Teglporten 7, hvor han den 15. april åbnede Nordsjællands Sportsklinik. De sidste fem år har han og familien boet på Bistrupvej i Birkerød og nu har Jens altså også skiftet karriere og er startet fuld tid som behandler i byen, hvor han bor.

“Der skulle lige svinges en pensel, men fra 15. april har klinikken været åben for alle, der har brug for hjælp til en skavank eller som bare vil have en grundig sportsmassage,” siger han.

Selv om den tidligere idrætsmand - Jens har både været triatlet og sejler – startede ud som sportsmassør i fritiden er årene gået og flere og flere klienter er kommet til.

”Man behøver ikke at være sportsmand for at komme her, jeg hjælper også gravide, der har kvalme, pensionister med ondt i hoften og alle andre, der har brug for det,” Siger Jens Puggaard.

En af de ting som Jens bruger meget tid på i Nordsjællands Sporsklinik er smertelindring, men han tilbyder også laserbehandling, akupunktur og massage.

Styrtede på cykel

I 2015 fik Jens en slem medfart, da han blev ramt af en svingende bil. Det fik ham til at lægge forklædet og kokkekniven og droppe tilværelsen som køkkenchef.

“Min kone og søn tog bilen fra vores hus i Birkerød til nogle venner. Jeg valgte, at cykle for at få lidt kilometer i benene. Jeg havde ikke en chance, da varebilen drejede til højre, så den ramte jeg med 35 km/t,” siger han.

I fire måneder kæmpede han med efterveerne og en slem hjernerystelse og hverken læge eller kiropraktor kunne få bugt med hovedpinen og smerterne efter styrtet.

Men en tur hos akupunktør ændrede det. Efter tre dage med nåle som behandling var der markante forbedringer og ugen efter startede Jens på akupunktøruddannelsen, fordi han var så imponeret over effekterne på egen krop.

Nu har han åbnet sin egen klinik på Teglporten og her supplerer akupunktøruddannelsen en lang række af behandleruddannelser som Jens Puggaard har taget gennem årene, herunder sportsmassøruddannelsen.

Publiceret 10 May 2018 11:00