Kasper Danielsen, Per Thomas Dahl og Jens Ive til rejsegilde på Vedbæk Park Øst 8 maj 2018. Foto: Bonava

Kasper Danielsen, Per Thomas Dahl og Jens Ive til rejsegilde på Vedbæk Park Øst 8 maj 2018. Foto: Bonava

Rejsegilde i fredskoven

Fredskoven i Henriksholm dannede en smuk, grøn ramme da Bonava og prominente gæster fejrede rejsegilde på 53 nye rækkehuse i Vedbæk Park Øst, hvor 8-tallet lå engang

Solen skinnede fra en skyfri himmel og understregede den hyggelige stemning, da Bonava tirsdag holdt rejsegilde for de første 53 svanemærkede rækkehuse i Vedbæk Park Øst. Boligprojektet ligger i Henriksholm, og er integreret i den bestående fredskov i området.

Blandt gæsterne var borgmester Jens Ive fra Rudersdal Kommune, arkitekt Kasper Danielsen og de kommende beboere, der sammen kunne fejre at boligerne nu hare nået deres endelige højde. Her kunne de kommende beboere også lære hinanden bedre at kende, og tage hul på det gode naboskab.

I sin tale lagde borgmester Jens Ive bl.a. vægt på projektets miljøvenlighed.

”Det er grønt, stationsnært og strandnært. Det fås ikke meget bedre. Et grønt aftryk i en grøn kommune”, sagde han om byggeriet.

Arkitekt Kasper Danielsen fra Danielsen Architecture glædede sig især over rummene mellem bygningerne i Vedbæk Park, og benyttede lejligheden til at rose håndværkerne for et flot stykke arbejde.

Nedrivningen af den tidligere Forsvarskommandobygning, 8-tallet, er sket miljørigtigt, hvor ca. 96 % af materialerne er genanvendt. Transformationen til svanemærkede boliger er et godt eksempel på cirkulær økonomi i byggeriet, bemærkede produktionsdirektør Per Thomas Dahl fra Bonava, der samtidig lagde vægt på det gode nabolag.

De første beboere forventes at flytte ind i boligerne - der er de første svanemærkede boliger i Rudersdal kommune – i december i år. Bonava oplyser at mere end 60% af boligerne allerede er solgt. /tsj

Per Thomas Dahl, Jens Ive og Kasper Danielsen foran det påbegyndte byggeri. Foto: Bonava

Per Thomas Dahl, Jens Ive og Kasper Danielsen foran det påbegyndte byggeri. Foto: Bonava

Publiceret 14 May 2018 13:45

SENESTE TV