Det nu private børnehus Vængebo i Holte fylder 50 år. Det fejres med åben hus og børneloppemarked.

Det nu private børnehus Vængebo i Holte fylder 50 år. Det fejres med åben hus og børneloppemarked.

Privat børnehus fylder 50 år

Det nu private børnehus Vængebo i Holte fylder 50 år. Det fejres med åben hus og børneloppemarked

Vængebo Private Børnehus fejrer 50 års jubilæum samme år, som børnehuset er overgået til privat drift.

“Vores lille børnehus har i 50 år været en del af det lokale miljø i Paradiskvarteret i Holte og har løbende udviklet sig i takt med det omkringliggende samfund,” fortæller leder Majbrit Vick.

Vængebo's historie starter i 1968, da Søllerød Kommunalbestyrelse godkender, at stueetagen indrettes som børnehave. På førstesalen bor børnehavelederen selv i en separat lejlighed. Få år efter bliver hele den gule villa fra 1923 ombygget til en selvejende børnehave, der er åben på deltid.

“Over årene bliver åbningstiderne langsomt udvidet for at følge forældrenes øgede behov for pasning. I forbindelse med privatiseringen går vi over til at have åbent på fuld tid,” forklarer bestyrelsesformand Klaus Vesti i en pressemeddelelse fra Vængebo.

Der skal festes

“I anledning af 50 års jubilæet holder Vængebo Private Børnehus Åben Hus lørdag 2. juni fra klokken 10 til 14. Der vil være børneloppemarked og gratis aktivitetsboder i haven for de mindste. Vi tænder også bålet og byder på snobrød og pølser samt fødselsdagskage. Alle er velkomne til at komme og fejre børnehuset og opleve vores lille børnehus på nærmeste hold,” slutter Majbrit Vick.

Publiceret 21 May 2018 11:30