Drama i Søllerød:

Hætteklædte mænd truede mand til at aflevere sin bil

Den bil, som en 47-årig mand blev truet til at aflevere, er fundet udbrændt i Husum. Bilen har muligvis været anvendt i weekendens skuddrama i Rødovre

Af
Af Pernille Borenhoff

En 48-årig lokal mand blev lørdag den 2. juni kl. 00.44 udsat for et meget groft røveri. Manden kommer kørende i sin mørkegrå Audi A6 stationcar ad Øverødvej i østlig retning, da han ved Attemosevej/Søllerød Golfklub bliver påkørt bagfra af, hvad der formentlig er en mørk Audi 3. Manden stiger efterfølgende ud af bilen og mødes af to hætteklædte mænd, der kommer løbende mod ham og på gebrokkent dansk råber “smid dig ned”. Den ene mand tager stationscar’en og kører væk i den, mens den anden kører væk i den bil, de var ankommet i. Begge biler kører ifølge forurettede først mod Holte Station, men vender kort efter om og kører derefter ad Helsingørmotorvejen.

Måske anvendt til skuddrama

Bilen er efterfølgende blevet fundet udbrændt i Husum. Og den har muligvis været anvendt i lørdagens skuddrama, hvor en mand sender 11 skud mod en gruppe unge mennesker, der opholder sig i en park ved en boligblok i Rødovre. Ifølge politikomisær Allan Lørup fra efterforskningsafdelingen Nordsjællands politi, Gentofte-Lyngby skal bilen først igennem yderligere tekniske undersøgelser, inden man med 100 procent sikkerhed kan fastslå, at det er forurettedes Audi, der er blevet brug ved skyderiet. Allan Lørup mindes ikke, at han tidligere har set et bilrøveri som dette. “Denne her modus har jeg ikke set før. Oftest bliver biler stjålet med nøgler, man har taget ved indbrud, eller at man på anden måde kan komme til at starte bilen. Det her er klart noget, vi tager meget seriøst,” siger han.

Publiceret 04 June 2018 15:00

SENESTE TV