Det bliver en stor cykelsøndag i Rudersdal 17. juni. Pressefoto

Det bliver en stor cykelsøndag i Rudersdal 17. juni. Pressefoto

Kom til stor cykelsøndag

Kom og oplev en fantastisk cykelsøndag 17. juni omkring Geels Bakke - en DM-titel er på spil

Er du til en fantastisk stemning og en stor cykeloplevelse er der mulighed for begge dele den anden søndag i juni, hvor cykelryttere og cykelmotionister giver den gas på VM-ruten, mens eliten af MTB ryttere kæmper om DM-titlen i Geels Skov.

Det er nemlig blevet tid til cykelstafetten Spar Nord Rudersdal, som er motionscykelløb med hygge. Cykelstafetten kombinerer den gode cykeloplevelse med socialt samvær - en cykelfest, hvor alle kan være med uanset form og fart. Deltagerne i stafetten kan dyste i en holdstafet, som mange kender det fra DHL-Stafetten. Det er derfor oplagt, at kollegaer, naboer og venner stiller op og dyste med og mod hinanden på en meget sikker rute. Der kan vælges mellem stafethold med tre personer som kører i fire timer - eller stille op i soloklassen og køre på VM-rute fra VM i landevejscykling 2011. Tilmelding på cykelstafetten.com.

DM-mesterskaber

Samme dag er der også DM i mountainbike i Geels Skov. Danmarks Cykel Union og Holte MTB Klub arrangerer løbet, og det er ryttere i verdenseliten, der kommer hjem for at kæmpe om mesterskabet. Der vil være mellem 350 og 400 ryttere i forskellige klasser, der skal kæmpe. Børn starter kl. 08.30 - eliten kl. 13.15. Se mere på www.cyklingdanmark.dk.

Kapp

Publiceret 12 June 2018 09:00