Kan du lide bridge? Så er der nu mulighed for at spille med ved bordet hos Bridge Søllerød. Pressefoto

Kan du lide bridge? Så er der nu mulighed for at spille med ved bordet hos Bridge Søllerød. Pressefoto

Nye tider i Bridge Søllerød

Efter sommerferien vil der være flere nye tiltag i Bridge Søllerød, der netop har holdt sit 20 års jubilæum

Siden Bridge Søllerød blev oprettet i 1997 har det været med Svend Gjerløv som turneringsleder – og med stor hjælp af hans kone Hanne. De to stopper efter mere end 20 års trofast og sikker ledelse og afløses af en anden erfaren stormester, nemlig Leif Øgaard, der har spillet bridge i mere end 50 år, fremgår det af en pressemeddelelse.

Leif Øgaard vil stå for planlægning af turneringerne, for undervisning og for resultatformidlingen på hjemmesiden. Alle medlemmer kan foreslå emner, de ønsker gennemgået. Det betyder at dialogen imellem turneringsleder og medlemmer styrkes til gavn og glæde for alle.

BridgeMate

Når sæsonen begynder igen 11. september, vil det også være med den nyeste teknik, idet klubben investeret i Brigemate (små computere på hvert bord). Det betyder, at alle hurtigt kan se resultatet af dagens anstrengelser, så snart det sidste spil er afsluttet.

Som endnu en nyskabelse vil klubben gerne invitere skolebørn og unge indenfor til åbent hus (tirsdage kl. 17-18.30) for at give dem en mulighed for at opleve spillet. Bridge er nemlig den eneste sportsgren, hvor alle konkurrerer med hinanden. 13-årige kan spille mod 80-årige, drenge mod piger og så videre.

Bridge Søllerød spiller på Havarthigaarden, Havarthivej 6, 2840 Holte, om tirsdagen kl. 13.45-17.30 (eftermiddagshold) eller kl. 18.45-22.30 (aftenhold). Der er fortsat ledige pladser på aftenholdet.

Er man interesseret i at deltage, kan man kontakte turneringsleder Leif Øgaard på telefon: 2815 4668 eller e-mail: leif@godedyreraad.dk.

adk

Publiceret 12 June 2018 09:00