Der inviteres til på-vej-møde på rådhuset 20. juni. Arkivfoto

Der inviteres til på-vej-møde på rådhuset 20. juni. Arkivfoto

Hjælp til rekruttering

ERHVERV Rudersdal Kommune inviterer til på vej-møde onsdag 20. juni kl. 7.30-8.30 i rådssalen på Rudersdal Rådhus.

Her er der mulighed for at høre to relevante og inspirerende oplæg om lokal og international rekruttering, stille spørgsmål til oplægsholderne og diskutere både rekruttering og andre forhold om rekruttering, flaskehalse og samspillet mellem erhvervsliv og kommune med andre erhvervsledere, medlemmer af Rudersdal Kommunes Erhvervs- og Vækstråd og borgmester Jens Ive.

Hør virksomhedskoordinator Bjørn Engsig, Rudersdal Rekruttering, fortælle om, hvordan Rudersdal Rekruttering kan hjælpe med at rekruttere arbejdskraft fra hele det nordsjællandske område, men også internationalt.

Hør Senior Talent Acquisition Manager Dan Rosenberg, Copenhagen Capacity, fortælle om, hvordan virksomheder kan bruge Copenhagen Capacity til rekruttering. Hør også om, hvilke muligheder der er for medrejsende partnere (expats), hvis det er nødvendigt at rekruttere internationalt.

Der serveres kaffe og let morgenmad i forbindelse med arrangementet. Oplys venligst om du forventer at deltage ved at gå ind på www.rudersdal.dk/pavej

logy

Publiceret 15 June 2018 10:00

SENESTE TV