Den ejendom, som Michael Laudrup i sin tid byggede på Vedbæk Strandvej, er netop solgt som årets hidtil dyreste bolighandel. Modelfoto: Mostphotos

Den ejendom, som Michael Laudrup i sin tid byggede på Vedbæk Strandvej, er netop solgt som årets hidtil dyreste bolighandel. Modelfoto: Mostphotos Andy Dean Photography

Årets dyreste: Laudrups villa i Vedbæk solgt

Michael Laudrups tidligere villa på Vedbæk Strandvej er solgt og tager samtidig titlen som årets hidtil dyreste bolighandel

Nordsjælland. Strandvejen. 682 kvadratmeter. Direkte til Øresund.

Alle de elementer, der får dollartegnene til at rulle i den store salgsligning, er på plads, når det kommer til denne ejendom på Vedbæk Strandvej. Det skriver boligsiden Boliga.

Samtidig er det ikke hvem som helst, der står bag byggeriet af villaen. Bygherren er nemlig fodboldlegenden Michael Laudrup, der sammen med sin hustru Siw residerede på adressen frem til midt i 00’erne, hvor de solgte kvadratmeterne for 28 mio. kr.

Det tal har den nuværende ejer næsten kunnet fordoble. Laudrups gamle palæ-ejendom er nemlig netop blevet solgt fra ejendomsmægleren Ivan Eltoft Nielsens skuffer for hele 55 mio. kr., viser oplysninger fra Tinglysningen.

Det gør ifølge oplysninger fra Boliga ejendommen til årets hidtil dyreste salg.

"Jeg ønsker ikke at udtale mig om køber og sælger, men jeg kan bekræfte, at vi har handlet ejendommen som en skuffesag," siger Ivan Eltoft Nielsen til Boliga.

Ejendommen var sidst udbudt offentligt til salg i 2010, dengang var prisen 48 mio. kr.

I sin tid på adressen stod Michael Laudrup for en udstykning af den store strandvejs-grund, der ligger i et af landets mest eksklusive områder, nemlig Vedbæk.

Den ekstra ejendom på grunden ved siden af, der kom ud af det, blev solgt sidste år.

Se den gamle salgsannonce her:

https://www.boliga.dk/bolig/525294/

Publiceret 20 June 2018 11:00