Team Rynkeby nærmer sig hastigt målstregen i Paris. Her ses Team Rynkeby Nordsjælland foran Tidens Brille i Holte Midtpunkt. Privatfoto

Team Rynkeby nærmer sig hastigt målstregen i Paris. Her ses Team Rynkeby Nordsjælland foran Tidens Brille i Holte Midtpunkt. Privatfoto

Team Rynkeby nærmer sig Paris

Med i bagagen har de blandt andet donationer fra Holte

Af
Anne Dahl Kristensen

Som tidligere omtalt i Rudersdal Avis er Ann Sophie Friis fra Holte en af deltagerne på dette års Team Rynkeby Nordsjælland. Og hun er derfor netop nu på vej på cykel i fuld fart til Paris, som alle Rynkeby-deltagerne rammer på lørdag.

Starten gik i lørdags, hvor hele 356 Rynkeby-ryttere fra i alt ni hold cyklede ud fra Rådhuspladsen i København, heriblandt Team Rynkeby Nordsjælland. Opbakningen til årets udgave af Team Rynkeby har været stor, og årets start fra København var den største samlede start i Team Rynkebys historie.

Forud for turen ligger et stort arbejde med at indsamle økonomiske sponsorater, som kommer Børnecancerfonden til gode. Blandt andet er der lavet en indsamling i Holte Midtpunkt, som resulterede i cirka 7.000 kr. Ligeledes har Tidens Brille i Holte givet et sponsorat, hvorfra billedet her stammer.

Alle rytterne nærmer sig hastigt målet, og man kan følge anstrengelserne på Team Rynkeby Nordsjællands Facebookside. Heraf fremgår det blandt andet, at holdet netop har passeret det berømte Mur de Huy i Belgien. Og forude venter de sidste knap 500 km til målstregen i Paris.

I år deltager der samlet 1.900 cykelryttere og 450 hjælpere på Team Rynkeby. De er alle fordelt på 48 hold i seks lande (Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island).

Publiceret 05 July 2018 11:38