Susanne Åberg tiltræder 30. juli som ny administrerende direktør for Kurhotel Skodsborg A/S og Skodsborg Sundhedscenter A/S. Pressefoto

Susanne Åberg tiltræder 30. juli som ny administrerende direktør for Kurhotel Skodsborg A/S og Skodsborg Sundhedscenter A/S. Pressefoto

Ny direktør på Kurhotel Skodsborg og sundhedscenter

Kurhotel Skodsborg A/S og Skodsborg Sundhedscenter A/S får ny frontkvinde

navne Susanne Åberg tiltræder 30. juli 2018 som ny administrerende direktør for Kurhotel Skodsborg A/S og Skodsborg Sundhedscenter A/S.

Susanne Åberg er 49 år og kommer fra en stilling som Resort Manager på Great Northern i Kerteminde. Før dette var Susanne Åberg hoteldirektør på Kokkedal Slot.

Susanne Åberg er uddannet cand. merc. og kommer med mange års erfaring oprindeligt fra konsulentbranchen og efterfølgende hotel- og restaurationsbranchen.

Susanne Åberg får ansvaret for at videreføre de stolte traditioner for gode gæsteoplevelser som kendetegner Kurhotel Skodsborg. Kurhotellet har været gennem en vellykket repositionering over en årrække og er nu placeret som et high end spa- og kurhotel, et efterspurgt konference- og mødecenter, ligesom stedets spa og fitness programmer har stor succes.

”Vi er glade for, at Susanne Åberg tiltræder som ny administrerende direktør for Kurhotel Skodsborg A/S og Skodsborg Sundhedscenter A/S. Kurhotellet er en vigtig virksomhed for os i Chr. Augustinus Fabrikker A/S, og det er vigtigt for os, at de stolte traditioner holdes i hævd, samtidigt med at koncepter og serviceniveauer følger med tiden. Det er vi overbeviste om, at Susanne Åberg, med sin relevante baggrund, vil sikre med succes. På bestyrelsernes vegne vil vi gerne takke vores afgående direktør Mai Kappenberger for en stor indsats over de seneste seks år. Mai Kappenberger har været instrumentel i den vellykkede revitalisering af selskaberne, som har fundet sted. Vi ønsker Mai al mulig held og lykke i sit fremtidige virke,” udtaler Claus Gregersen, formand for bestyrelserne, i en pressemeddelelse.

Susanne Åberg tilføjer:

”Jeg glæder mig til at videreføre og videreudvikle Kurhotel Skodsborg, der står for en helt unik gæsteoplevelse og koncept – både lokalt og internationalt. Med min kommercielle baggrund og min store erfaring fra hotel- og oplevelsesbranchen føler jeg mig godt rustet til denne opgave.”

logy

Publiceret 01 August 2018 11:51