Smagens Dag er temaet for torvedagen på Nærumvænge Torv på lørdag.

Smagens Dag er temaet for torvedagen på Nærumvænge Torv på lørdag.

Smag på Nærum

Samtlige butikker på Nærumvænge Torv bakker op om lørdagens torvedag, der har fokus på smag

Af
Pernille Borenhoff

TORVEDAG Nærumvænge Torv er et godt sted at handle - både hvis man vil have noget lækkert med hjem at spise og drikke, eller hvis man vil have et par smarte solbriller, noget nyt til køkkenet, haven, kroppen eller klædeskabet.

Når torvet den 11. august fra kl. 11-14 holder torvedag, så er fokus lagt på smag. Ikke nødvendigvis kun det man kan smage, men også smag i betydningen 'smag for livet - og på livet'.

Samtlige butikker bakker op om dagen, og det er en af de allernyeste på torvet - nemlig ejendomsmægler Regine Liljengren fra RealMæglerne, der har koordineret dagen.

"Det er første gang, at Nærumvænge Torv har et sådan arrangement, hvor alle forretningerne kommer ud på torvet for at møde kunderne. Formålet er, at vi gerne vil vise vores ansigt og gerne gøre alt, hvad vi kan, for at torvet bliver et rart sted at være og et rart sted at handle," siger Regine. Hun vil i dagens anledning lokker med blindsmagning for børnene.

"Jeg vil gerne lave lidt fis med børnene. Give dem bind for øjnene og lade med smage på forskellige madvarer," siger Regine, der også byder på popcorn.

Ved siden af mæglerne i renseriet Toprens, hvor der nok kan være varmt på en sommerdag, byder man på slushice.

Søkvist El sætter havemøbler og det nyeste inden for havebelysning frem og lægger op til, at man slænger sig i møblerne og hygger sig omkring grillen.

Irma og Meny trækker proppen af nogle flasker og byder på vinsmagning. Henrik fra pølsevognen serverer pølser i snackkurv.

At alt ikke er mad og drikke er Profiloptik og Rå eksempler på. Hos optikerne vil man kunne se de nyeste trends inden for solbriller, og Rå viser det nyeste inden for møbler i træk.

Der vil være meget meget mere, men kig selv op på Nærumvænge Torv på lørdag og mød menneskene bag butikkerne.

Publiceret 10 August 2018 09:00

SENESTE TV