Guns N Roses JAM kan opleves på Mantziusgården fredag 12. oktober. Pressefoto

Guns N Roses JAM kan opleves på Mantziusgården fredag 12. oktober. Pressefoto

Danmarks Veteraner fejres og støttes af rockband

12. oktober er Mantziusgården ramme om et helt særlig koncert

Ved en række koncerter i september og oktober hylder Europas bedste Guns N’ Roses kopiband de soldater, der har været udsendt i Danmarks tjeneste. Veteran Tour 2018 har nedslag landet over, og alt overskud tilfalder foreningen Danmarks Veteraner.

Koncerter for alle

Veteran Tour 2018 er ganske vist til fordel for Danmarks Veteraner, men forsanger i Guns N’ Roses-Jam, Peter Rosensteen understreger i en pressemeddelelse, at alle er velkomne til koncerterne.

”Alle i bandet kender nuværende eller tidligere soldater, der har været udsendt for Danmark. Denne turné skal ses som vores bidrag til at hylde dem, der har sat liv og førlighed på spil for vores alle sammens skyld. Derfor håber vi også, at alle har lyst til at være med til at fejre veteranerne. Det er en fest for alle - for veteranernes skyld.”

Opmærksomheden betyder meget

For tidligere overkonstabel John Løjtnant Krusell, der bor i Galten, udenfor Aarhus, er det vigtigt at gøre opmærksom på det arbejde, de udsendte soldater har udført og stadig udfører. Selv var han udsendt som FN soldat i Kroatien og Bosnien (1994-1996), og efterfølgende som NATO soldat i Kroatien (1996).

”Det er jo et job, der bliver siddende i en, også selvom det er afsluttet for længst. Da jeg var på loftet for at finde min blå baret og mine medaljer frem, kom følelserne strømmende tilbage. Det tog nogle forsøg at placere baretten rigtigt igen, og da jeg sad med den på, kom mine børn og spurgte ind til min fortid som soldat. Så væltede minderne jo frem,” fortæller han.

Billetsalg: Guns N’ Roses-Jam turné 2018 for Danmarks Veteraner – www.gunsnroses-jam.dk

12. oktober, Mantziusgården, Birkerød // Billetter: https://mantziuslive.dk/

Publiceret 03 October 2018 12:59

SENESTE TV