Alberte Winding optrådte for de mange fremmødte ved æbledagen på Gl. Holtegaard. Foto: Gl. Holtegaard

Alberte Winding optrådte for de mange fremmødte ved æbledagen på Gl. Holtegaard. Foto: Gl. Holtegaard

SE BILLEDERNE: Æbledag blev stor succes på Gl. Holtegaard

Et rekord stort antal familier besøgte årets Æbledag, da Gl. Holtegaard markerede årets æblehøst i den 50.000 kvadratmester store barokhave

Næsten 900 store og små æbledagsdeltagere nød en fantastisk dag sammen i Gl. Holtegaards frodige barokhave i søndags, der i år bød på en bugnende, solmoden æblehøst.

De mere end 200 historiske æbletræer leverede frugt til æblepressen, der flittigt blev betjent af barokhavens gartnere med hjælp fra mange hjælpende små æbledagsgæster.

Alberte sang solen frem

Allerede da portene åbnede kl. 12 var deltagerne mødt talstærkt op. De fleste nåede da også frem i tide og kunne høre Alberte Winding og Anderas Fuglebæk spille velkendte melodier for både børn og voksne på den runde, røde trappe Sceneri. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Maria Gadegaard, der er direktør på Gl. Holtegaard, er selvsagt begejstret for den store opmærksomhed omkring årets Æbledag.

"Det er præcis på dage som denne, at barokhaven rigtigt spiller med musklerne. Barokanlægget tæller mere end 50.000 kvadratmeter, så der skal en del mennesker til, for at det rent faktisk syner af noget. Men i dag skal jeg love for, at man fik fornemmelsen af, hvor levende barokhaven bliver, når æbledagsgæsterne vælger at møde så talstærkt op," sagde hun på dagen og fortsatte:

"Mere end tre gange så mange æbledagsdeltagere som sidste år valgte at bruge deres søndag her i Gl. Holtegaards barokhave, og nyde de mange aktiviteter for både børn og voksne. Sikke et liv, hvor er det skønt. Tak for det!"

adk

Publiceret 04 October 2018 10:30

SENESTE TV