Ulla Thillerup fra Venstre er valgt som ny formand for Folkemødedagen i Rudersdal. Arkivfoto

Ulla Thillerup fra Venstre er valgt som ny formand for Folkemødedagen i Rudersdal. Arkivfoto

Ny kvinde i front for Folkemødedagen

Der er valgt ny formand for Rudersdal Folkemødedag. Ulla Thillerup fra Venstre overtager formandsposten efter Ann Sofie Orth fra Det Konservative Folkeparti

På den nyligt afholdte generalforsamling i Rudersdal Folkemødedag valgte forsamlingen Ulla Thillerup, der repræsenterer Venstre som ny formand for bestyrelsen. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Ulla Thillerup er et kendt ansigt i det lokale liv, hvor hun driver sin frisørsalon på Trørød Torv. Hun har siddet 12 år i menighedsrådet i Gl. Holte Kirke, hun står i spidsen for 'Jul på Trørød Torv' og har været engageret i undervisningen af syriske flygtningebørn i Gl. Holte. Hun ser frem til arbejdet og den kommende Folkemødedag, som finder sted lørdag 31. august 2019 på Havarthigården:

"Folkemødedagen er i god gænge, flere og flere borgere deltager, og foreningerne er meget aktive. Jeg glæder mig til sammen med de mange aktive foreninger at løfte Folkemødedagen endnu mere," udtaler Ulla Thillerup i en pressemeddelelse.

Ulla Thillerup afløser Ann Sofie Orth fra Det Konservative Folkeparti, der har været formand de seneste to år.

"Jeg er meget glad for, at Ulla Thillerup stiller sig i spidsen for Rudersdal Folkemødedag. Det er vigtigt, at Folkemødedagen er stærkt forankret i det politiske liv i vores kommune. Med Ulla fortsætter vi den linje," lyder det fra den afgående formand.

Foreningen bag afholdelse af Rudersdal Folkemødedag er sammensat af repræsentanter for de mange foreninger, der har aktiviteter på dagen.

adk

Publiceret 06 November 2018 10:30