Nu tændes de sidste juletræer i Rudersdal

Vedbæk har taget forskud på glæderne, og i denne weekend følger de øvrige bydele trop med juletræstændinger

"Det’ sørme – det’ sandt – december. Den dejligste måned i nissernes land".

Men også i menneskernes land. De fleste kan nynne med på ovenstående julesang, og på er der ekstra god grund grund til at skrue op for julemusikken, når det for alvor går løs med åbningen af den første låge i julekalenderen. Nu er det tid til æbleskiver, klejner og gløgg. Tid til samvær med vores nærmeste.Og tid til levende lys og hygge i skæret deraf.

I den første weekend af december er der også rig mulighed for at mødes på de lokale gader. For her tændes langt de fleste af juletræerne i de forskellige bydele. Vi bringer en samlet oversigt her, og ønsker alle en rigtig glædelig december.

Træet tændes i Trørød

Traditionen tro har de to kvinder, Lene Buus Skou og Ulla Tillerup – sidstnævnte indehaver af Frisørsalonen på Torvet – taget initiativ til afholdelse af juletræstænding på Trørød Torv, med back up af de øvrige handlende på Torvet. Det sker 30. november kl. 15-17.30.

Og som tidligere år, vil de lokale børnehaver allerede om formiddagen pynte træet, så det er klar og flot til kl. 15.00. Vedbæk Garden møder også op, julemanden kommer og deler slikposer ud, og træet tændes under fællessang og jubel fra de – traditionen tro – mange fremmødte Trørødborgere.

Også lys i Nærum og Holte

Fredag 30. november bliver julens komme også markeret på Nærumvænge Torv. Her bliver der tændt lys i træet og sunget sange kl. 16.00.

Lidt senere fredag den 30. november 2018 spiller Vedbæk Garden julen ind på pladsen foran Rådhuset i Holte og efterfølgende i Holte Midtpunkt. Festlighederne begynder kl. 17. Borgmester Jens Ive vil tænde træet foran rådhuset kl. 17.15.

Rosinen i pølseenden

Som det sidste arrangement i rækken, inviterer Birkerød Hovedgade også til juletræstænding. Det sker søndag 2. december kl. 15.30. Også her tænder borgmester Jens Ive juletræet på Majpladsen i Birkerød. Efterfølgende er der juletræstale ved sognepræst Anders Vestergaard, ligesom Helikon-koret også vil optræde.

adk

Publiceret 28 November 2018 11:00

SENESTE TV