I aften: Debatmøde i Birkerød om klima og kultur i EU-samarbejdet

Mød Europa-parlamentskandidat Troels Stru Schmidt og folketingskandidat Dorte Nørbo ved debatmøde, som SF arrangerer i aften

"Klimaforandringer er vores tids største trussel, men hvad skal der til for at imødegå truslen? Vi bliver ofte mødt med en dommedagsfortælling, men nu sætter Troels Stru Schmidt og SF Rudersdal fokus på løsningerne - for vi kan stadig gøre noget!"

Det skriver SF i Rudersdal i en pressemeddelelse om et debatmøde, som holdes i aften, 5. december på Birkerød Bibliotek, lille sal, Stationsvej 36, 3460 Birkerød, kl. 19-20:30.

”Vi har allerede den nødvendige viden. Vi har allerede de tekniske løsninger. Vi har allerede en befolkning, som ønsker handling. Vi mangler bare at verdens regeringer lytter til os,” siger Troels Stru Schmidt i pressemeddelelsen.

Dorte Nørbo, der er formand for SF i Ruderesdal,. vil på mødet komme med et oplæg om, hvordan EU støtter kunst og kultur, hvilken betydning det har, og hvorfor kulturpolitik et vigtigt område at beskæftige sig med og lægger hermed op til debat.

Mødet er for alle, og det starter med korte oplæg efterfulgt af en spørgerunde og åben debat. SF i Rudersdal tager referat og bringer gode forslag videre til både Christiansborg og EU.

Publiceret 05 December 2018 11:25