Firmaet Delta Optical Thin Film A/S fik mandag formiddag overrakt Rudersdal Kommunes erhvervspris i kategorien 'Årets Vækstvirksomhed'. Foto: Rudersdal Kommune

Firmaet Delta Optical Thin Film A/S fik mandag formiddag overrakt Rudersdal Kommunes erhvervspris i kategorien 'Årets Vækstvirksomhed'. Foto: Rudersdal Kommune

Lokal teknologivirksomhed modtager Rudersdal Erhvervspris

Delta Optical Thin Film A/S, der udvikler og producerer unikke, optiske filtre, vinder Rudersdal Erhvervspris 2018 i kategorien 'Årets vækstvirksomhed'.

Rudersdal Erhvervs- og Vækstråd har valgt vinderen af Rudersdal Erhvervspris 2018. Prisen går til virksomheden Delta Optical Thin Film A/S, der siden sin grundlæggelse i år 2015 selv har produceret optiske filtre til instrumenter, der primært anvendes indenfor medicinsk forskning og diagnostik. Virksomheden har på kort tid udviklet en række unikke, optiske filtre, der er efterspurgt i hele verden. Det skriver Rudersdal Kommune i en pressemeddelelse.

Udvikling og fremstilling af optiske filte skræddersyet til virksomheder i hele verden, har siden 2015 været omdrejningspunktet for Delta Optical Thin Film A/S. Virksomheden bor sammen med andre førende videnstunge virksomheder i DTU Science Park og eksporterer hele 95 procent af deres produkter. Delta Optical Thin Film har en ambitiøs målsætning om at fordoble deres omsætning og antallet af medarbejdere hvert femte år.

"Delta Optical Thin Film har siden deres start i 2015 skabt flotte resultater og har gennem årene haft en solid vækst i omsætningen på over 65 procent og øget antallet af nye medarbejdere tilsvarende. Delta Optical Thin Film er samtidig et eksempel på en lokal, stærk specialiseret vidensvirksomhed, som på et globalt marked har skabt gode resultater gennem et stærkt fokus på deres kunder og deres særlige behov," siger borgmester og formand for Rudersdal Erhvervs- og Vækstråd, Jens Ive (V) og tilføjer:

"Det er derfor en stor ære at overrække virksomheden Rudersdal Erhvervspris 2018 i kategorien 'Årets vækstvirksomhed'. Jeg glæder mig til at følges deres succesfuldes færd fremad."

Erhvervsprisen 2018 blev overrakt ved et arrangement på virksomheden Delta Optical Thin Film mandag formiddag.

Prisen består af en indgraveret messingplade, 10.000 kr. til et personalearrangement og et digitalt logo, som virksomheden kan anvende i sin markedsføring.

adk

Publiceret 11 December 2018 11:00

SENESTE TV