En ny Netto-forretning åbnede onsdag på Trørødvej. Foto: Signe Steffensen

En ny Netto-forretning åbnede onsdag på Trørødvej. Foto: Signe Steffensen

Ny Netto slog dørene op i Trørød

Onsdag morgen kl. 8.00 åbnede den nye Netto-forretning på Trørød Torv

God plads på gangene og et godt overblik over butikken. Det er blandt andet med disse ord, at Dansk Supermarked beskriver deres nye Netto-forretning, som åbnede onsdag morgen i det gamle Irma-lokale på Trørød Torv. Som i kædens mange øvrige butikker er der særligt fokus på økologi.

"I den nye Netto har vi gjort ekstra meget ud af udvalget til den moderne og travle familie. Du træder direkte ind i en lys og åben frugt- og grøntafdeling. Vi byder på et helt nyt koncept indenfor måltidsløsninger, så du kan komme nemt til sund og varieret frokost og aftensmad, selv når du har travlt. Derudover vil der altid være et udvalg af frisk brød og lækre kager fra Brødhuset," fremgår det af en pressemeddelelse.

Mange borgere har i løbet af dagen benyttet sig af den nye indkøbsmulighed, og de kan blandt andet gøre brug af de 80 parkeringspladser ved butikken.

Det er Peter Geisler, der er butikschef for den nye forretning. Han indledte sin karriere i detailbranchen for 18 år siden. Gennem årerne har han været distriktschef i Aldi og butikschef i op til flere Netto-butikker.

Til at markere fejringen var Nettos jazzorkester også stået tidligt op. De sørgede for musikken, imens de tidlige morgengæster fik serveret kaffe og chokoladeboller.

Åbningstiden i den nye butik er alle ugen dage kl. 8-22. Butikken holder også åbent på alle helligdage.

adk

Publiceret 12 December 2018 16:00

SENESTE TV