Politiet frigiver overvågningsbilleder af den forsvundne Bent

Den 81-årige Bent fra Lyngby har været forsvundet siden den 5. december

Nordsjællands Politi er kommet i besiddelse af nye overvågningsbilleder af den forsvundne 81-årige Bent fra Lyngby, der har været savnet siden den 5. december. Her forlod han om eftermiddagen sit hjem på Vintappervej for at gøre et ærinde ved Ulrikkenborg Plads for derefter ikke at komme hjem igen.

Billederne er optaget den 5. december klokken 17.06 på Parallelvej nær Ulrikkenborg Plads, og Nordsjællands Politi nærer håb om, at de nye billeder kan bidrage til at opklare, hvor Bent befinder sig.

"Jeg håber på, at de nye billeder af Bent og hans påklædning fra den pågældende dag kaster nye tip af sig fra borgere, der har set Bent inden for den seneste uge," fortæller politikommissær Jørgen Lyster fra Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet efterlyser: Har du set 81-årige Bent fra Lyngby? Han kom aldrig hjem igen

Politiet har blandt andet søgt efter Bent med hunde og droner, ligesom frivillige borgere ledte efter ham i den forgange weekend. Og netop borgernes hjælp appellerer Nordsjællands Politi til:

"Vi er meget taknemmelige for, at borgerne hjælper os med at lede efter Bent, og det må de meget gerne fortsætte med – både i det offentlige rum, men også i private skure, udestuer og lignende. Derudover må borgere, der har adgang til videoovervågning, meget gerne kigge den igennem og se, om Bent skulle være på optagelserne," slutter Jørgen Lyster.

Hvis du har oplysninger, der kan være relevante for sagen, kan du kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

/sig

Publiceret 13 December 2018 10:30

SENESTE TV