2. januar 2019 åbner dørene til en ny vuggestue i Den Grønne Ært. Modelfoto

2. januar 2019 åbner dørene til en ny vuggestue i Den Grønne Ært. Modelfoto colourbox.com

Ny vuggestue åbner i Trørød efter nytår

Der kommer flere børn i Rudersdal Kommune, og der er brug for flere vuggestuepladser. Kommunalbestyrelsen har derfor besluttet at åbne en vuggestue i Den Grønne Ært

Af
Anne Dahl Kristensen

I dag fungerer Den Grønne Ært som natur- og kultursted for kommunens nærliggende børnehuse. men fra 2. januar skal der her indrettes en ny vuggestue.

"Der er fortsat et stigende behov for dagsintitutionspladser i hele kommunen. På nuværende tidspunkt er der faktisk risiko for, at vi ikke kan opfylde pasningsgarantien i det nye år, særligt for de mindste børn. Derfor er der behov for, at vi gør noget, og derfor indretter vi et permanent børnehus i Den Grønne Ært," lød det fra formandne for kommunens børne- og skoleudvalg, Daniel E. Hansen (V) ved fremlæggelsen af sagen i kommunalbestyrelsen sidste uge.

Vuggestuen åbner for 24 børn fra 2. januar 2019, og den ligger på adressen Trørødkollegiet 21 i Trørød. Alice Risbjerg Nielsen er ansat som daglig leder, og kommunen er i gang med at ansætte personale, der kan tage imod børn efter nytår.

Fortsætter som kultursted

Selvom der nu indrettes en vuggestue fortsætter Den Grønne Ært også med at være natur- og kultursted, som det hidtil har været tilfældet.

I en pressemeddelelse fra Rudersdal Kommune fortæller den nye leder, Alice Risbjerg Nielsen, at hun forventer, at de kommende vuggestuebørn i Den Grønne Ært vil få stor glæde af at dele hus med natur- og kulturstedet.

Alice kommer fra en stilling som teamleder i Trørød Børnehus, hvilket betyder, at hun allerede kender kommunen rigtig godt:

"Som daglig leder af den nye vuggestue i Den Grønne Ært ser jeg meget frem til at skabe et pædagogisk tilbud med høj faglighed og kvalitet for børnene. Jeg forventer, at vi sætter et godt og stærkt team, der kan løfte opgaven med at skabe det nye tilbud for vuggestuebørn i Rudersdal Kommune," siger hun.

Formand for Børne- og Skoleudvalget Daniel E. Hansen glæder sig over det stigende børnetal i kommunen:

"Vi byder de mange, nye små borgere, og deres forældre, velkomne i kommunen. Vi er i fuld gang med at udbygge vores kapacitet på dagtilbudsområdet, med flere planlagte om- og tilbygninger i vores børnehuse i løbet af 2018 og 2019," siger Daniel E. Hansen i pressemeddelelsen.

Vil du booke plads i den nye vuggestue, kan du gå ind i kommunens digitale pladsanvisning på www.rudersdal.dk

Publiceret 30 December 2018 09:00

SENESTE TV