5. januar åbner SATS for deres nye træningscenter i lokalerne i Birkerød Idrætscenter, hvor Fitnessdk tidligere har holdt til. Pressefoto

5. januar åbner SATS for deres nye træningscenter i lokalerne i Birkerød Idrætscenter, hvor Fitnessdk tidligere har holdt til. Pressefoto

Væk med julefedtet? Nyt fitnesscenter åbner i Birkerød

Det tidligere fitnessdk på Bistrupvej er blevet til SATS, og lørdag 5. januar åbner de nye ejere dørene

SATS er en af Europas største fitnesskæder, og det åbner nu i de tidligere fitnessdk-lokaler i Birkerød Idrætscenter. Det betyder, at centret kommer til at gennemgå en større forvandling og modernisering.

Ny teknologi, opgraderet, moderne udstyr og maskiner samt intensiv uddannelse af personale skal sætte nye standarder for fitness og træning, fremgår det af en pressemeddelelse fra fitnesskæden.

"Ligesom i resten af vores i alt 39 centre over hele landet kommer vores lokale center til at gennemgå en større opgradering i 2019 som led i, at de nu er en del SATS. Udover at vi får udskiftet skilte og logoer, så kommer der nye maskiner og nye holdkoncepter til," udtaler Vivi Bruhn, der er centerleder i SATS i Birkerød.

Der vil løbende i hvert kvartal af 2019 blive udrullet nye tiltag i centre i hele landet. Holdplanen får en opdatering, og en ny social app skærper motivation.

Åbent Hus-arrangementet finder sted lørdag 5. januar kl. 9-16 i lokalerne på Bistrupvej 1 i Birkerød.

adk

Publiceret 01 January 2019 10:00

SENESTE TV