Poul Bach beskrives som som et menneske med et stort hjerte for samfundets svageste. Mandag fyldte han 60 år. Arkivfoto

Poul Bach beskrives som som et menneske med et stort hjerte for samfundets svageste. Mandag fyldte han 60 år. Arkivfoto

Poul Bach fylder 60 år i dag

Poul Bach, advokat og medlem af Rudersdal Kommunalbestyrelse (S) fylder 60 år 21. januar 2019

60 Når kommunalbestyrelsen i Rudersdal indleder sine møder med sang, så er man aldrig i tvivl om, hvor vidt Poul Bach er på sin plads. Han elsker at synge og gør det gerne højt og med slagkrafraftig patos. I det hele taget er han ikke bange for at stikke næsen frem og sige sin mening, også når han står i stærk modvind.

Poul Bach er født og opvokset i Hals i Nordjylland, der hvor 'Blæsten går frisk over Limfjordens vande', og den stædige og stærke vendelbo er til at få øje på, når han med buldrende stemme og stor integritet står ved sin holdninger og søger retfærdighed i overensstemmelse med sit sociale sindelag og det juraløfte, han har afgivet.

Han er Cand. Jur. fra Aarhus Universitet i 1991, men han havde forinden stået til søs, gået på søfartsskole, været havnearbejder, portør og buschauffør. Måske er det netop den alsidige baggrund, der betyder, at Poul Bach er en jurist, der netop taler, så alle kan forstå det.

Han var i 1998 – 2000 administrations-og personaledirektør på Bornholmstrafikken A/S, og han har desuden været ansat i fagbevægelsen og i forskellige lederjob, inden han i 2005 etablerede sig som selvstændig advokat, hvor han i dag driver virksomhed fra ABadvokater Aps på Kongevejen i Birkerød.

Poul Bach har været medlem af Rudersdal Kommunalbestyrelse siden 2010, og han er her medlem af social – og sundhedsudvalget samt miljø – og teknikudvalget. Han er desuden medlem af bestyrelsen i flere fonde, virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Han beskrives som som et menneske med et stort hjerte for samfundets svageste. Af samme årsag har han også været en fast del af social – og sundhedsudvalget siden han blev valgt ind. Han er kendt for at være godt inde i sagerne og i øvrigt en god kollega og en ven i nøden.

Som en anden troubadour løfter han også gerne stemmen for at give en sang ved særlige lejligheder.

Privat er han gift med Kirsten Overgaard Bach. Sammen har de børnene Martha på 25, Malthe på 23 og Rose på 20 år.

Fritiden bruger han på skønlitteratur, sejlads, fiskeri, gåture og den store vennekreds, der omgiver ham.

sig

Publiceret 21 January 2019 11:00