Tidligere formand for Dansk Folkeparti i Rudersdal og tidligere kommunalbestyrelsesmedlem, Erik Gissel Jensen er død. Arkivfoto

Tidligere formand for Dansk Folkeparti i Rudersdal og tidligere kommunalbestyrelsesmedlem, Erik Gissel Jensen er død. Arkivfoto

Mindeord: Erik Gissel Jensen er død

Redaktionen har modtaget følgende mindeord i forbindelse med Erik Gissel Jensens død

Af
Peter von der Wehle

formand for Dansk Folkeparti Rudersdal

Tidligere formand for Dansk Folkeparti i Rudersdal - Taxivognmand Erik Gissel Jensen - er død 25. januar .2019.

Erik har boet i Birkerød sammen med sin hustru Kirsten gennem mange år. Sammen har de en søn i Nordjylland.

Erik var specielt kendt i Birkerødområdet som Buller og Taxi-Erik, - og som en ordholdende mand, som turde stå ved sine meninger.

Om nogen var Erik DF’er helt ind i knoglemarven. Han og hustruen kørte land og rige rundt i deres autocamper for at deltage i mangeartede DF-arrangementer. Selv Folkemødet på Bornholm deltog de i gennem mange år.

Efter at have været bestyrelsesmedlem fra 2005 til 2010 var det for lokale DF’ere i Rudersdal i 2011 en helt naturlig ting, at Erik selvfølgelig skulle overtage formandsposten i lokalforeningen.

Erik var en aktiv og ikke mindst dygtig formand for DF i Rudersdal i syv år, og i 2011 blev han samtidig valgt ind i Kommunalbestyrelsen. Et tillidsjob, som Erik var meget glad for, og som han bestred i fire år, hvor han gjorde fyldest i økonomiudvalget og socialudvalget.

Hans mærkesager gjaldt vilkårene for kommunens ældre medborgere og kommunens udvikling og økonomi.

Han sagde engang til mig: "Den dag jeg stopper som politiker, vil jeg gerne huskes som en ærlig og retskaffen person, som har siddet i kommunalbestyrelsen i Rudersdal."

Det var præcis den karakteristik, han fik af sine kolleger, da han stoppede i kommunalbestyrelsen!

Erik blev for mig en god ven, som jeg har arbejdet tæt sammen med siden 2014. Vi havde samme ønsker for kommunens beboere og fremtid, og vi havde samme skæve humor, hvilket gjorde vores samarbejde let. Han vil blive dybt savnet af alle, som kendte ham!

Bestyrelsens bedste tanker og kondolencer går til Kirsten, Rasmus og familien.

Æret være Erik Gissel Jensens minde!

Publiceret 28 January 2019 11:00