Den 300 kvadratmeter store skøjtebane foran Nimb er en kombination af lysoplevelser og skøjtning, hvor piruetter og andre bevægelser får det interaktive lys under isen til at forandre sig. Foto: Tivoli

Den 300 kvadratmeter store skøjtebane foran Nimb er en kombination af lysoplevelser og skøjtning, hvor piruetter og andre bevægelser får det interaktive lys under isen til at forandre sig. Foto: Tivoli Lasse Salling

Konkurrence: Vind billetter til Tivoli

Vi sætter 3x4 Tivoli-billetter på højkant og lægger gratis turpas oveni

Af
Michael Harsvik

I samarbejde med Tivoli udlover vi billetter og turpas, så læserne kan komme en gratis tur i Tivoli. Billetterne er gyldige i hele 2019.

Den lille vinter-konkurrence kræver kun, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev her på siden, rudersdalavis.dk, hvor du får vores bedste lokale nyheder direkte i din mailboks. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Vinter i Tivoli

Tivoli byder på masser af aktiviteter denne vinter.

På området ved Plænen kan man opleve et show af dansende lys på himlen, der på en prik ligner nordlys.

Plænen er omdannet til en lille landsby, hvor man kan se en 15 meter høj iglo med navn Pingonesien, og hvor det hele tager afsæt i Rasmus Klump-universet. Skøjtebanen er åben, og det store springvand ved Plænen bliver illumineret, så det ser frossent ud og ligner en 10 meter høj isskulptur.

Blandt årets store fornyelser er en ny Virtual Reality-oplevelse, som Tivoli kalder 'Bring The Spring'. Gæsterne oplever at stige til vejrs i luftballon, vandre gennem kløfter og komme helt tæt på sultne bjørne. Man bliver iført specialdesignet udstyr og VR-briller.

Vinter i Tivoli åbner officielt 1. februar klokken 11 og lukkes ned 24. februar.

Publiceret 31 January 2019 11:00