Formand for Erhvervsudvalget i Rudersdal Kommune Randi Mondorf og Poul Svensgaard fra Delta Optical Thin Film

Formand for Erhvervsudvalget i Rudersdal Kommune Randi Mondorf og Poul Svensgaard fra Delta Optical Thin Film

Udvalg på besøg hos high tech-virksomhed

Erhvervsudvalget besøgte for nylig årets vinder af Rudersdal Erhvervspris

Firmaet Delta Optical Thin Film fik fornylig Rudersdal Erhvervspris, og i den anledning var der besøg af Randi Mondorf, formand for Erhvervsudvalget.

'Vi bidrager til at løse verdens sygdomsproblemer'. Sådan lyder visionen for virksomheden DOTF, eller Delta Optical Thin Film. Det er store ambitioner for den højteknologiske virksomhed med domicil i DTU Science Park i Hørsholm (Rudersdal Kommune)

Men de optiske filtre, der skippes i små kasser ud af virksomheden - mest til globale kunder - er faktisk med til bl.a. at løse kræftgåden og andre livstruende sygdomme.

Virksomheden har 18 medarbejdere ansat, primært ingeniører, fysikere og teknikere. DOTF forventer i 2020 at flytte til nyt domicil i kommunen.

"Vi er meget glade for erhvervsprisen fra kommunen, som er med til at sætte spot på vores produkt og virksomhed. Lige nu har vi behov for større, renere og helt partikelfri rum, som også bliver i kommunen," siger CEO Poul Svensgaard.

Det er super spændende med en lokal virksomhed, der opererer globalt og med så ædelt et formål som sygdomsbehandling, udtaler formand for Erhvervsudvalget Randi Mondorf.

CV

Publiceret 05 February 2019 10:45