Genvalg til Ann Sofie Orth

Mødet bød på både genvalg af lokalformand Ann Sofie Orth og et indlæg fra de konservatives EU-frontfigurPernille Weiss

Valg Restaurant Nautilus i Vedbæk var fyldt, da Det Konservative Folkeparti i Rudersdal på deres årlige generalforsamling havde besøg af partiets spidskandidat til det kommende EU-parlamentsvalg, Pernille Weiss.

Pernille Weiss, der har overtaget posten som partiets EU-frontfigur efter Bendt Bendtsen, fortalte om hvilken rolle hun mener, at EU skal spille i en stadig mere usikker global verden, hvor Trump, Rusland og Kina har brug for et stærkt demokratisk sindet og frihandelsorienteret Europa som modvægt. Hun fortalte, at hendes EU-politik tog udgangspunkt i nationalstaternes Europa, og at EU, efter hendes mening, skal koncentrere sig om grænseoverskridende politiske problemstillinger, fremfor at blande sig i f.eks. barselsordninger, som hører bedst hjemme i de enkelte landes parlamenter.

Der var genvalg til Ann Sofie Orth som formand. Ann Sofie Orth, der bor i Gl. Holte, har været formand for vælgerforeningen siden 2008, og sidder i dag med i partiets centrale hovedbestyrelse.

En nyhed på navnefronten er, at forhenværende kommunalbestyrelsesmedlem Mikkel Barnekow fra Høsterkøb nu vender tilbage på Rudersdals politiske scene, som en del af den konservative bestyrelseskreds. Mikkel Barnekow var medlem af kommunalbestyrelsen fra 2009-2013, hvor han valgte ikke at genopstille. Ligeledes indtræder Karen Schousboe fra Holte i den konservative vælgerforeningsbestyrelse.

Publiceret 08 February 2019 09:00

SENESTE TV