Jesper Nielsen (tv) får her overrakt den eftertragtede TV-pris.

Jesper Nielsen (tv) får her overrakt den eftertragtede TV-pris.

Ejendomsmægler Jesper Nielsen vinder tv-pris

Efter at have vundet tv-prisen for 'Årets Livsstilsprogram',vil Jesper Nielsen nu bruge sin tid på at åbne flere mæglerforretninger i eget navn

PRIS "Prisen for Årets Livstilsprogram går til DR1-programmet 'Hus til halsen'!

Sådan lød det 26. januar i Tivoli Hotel og Kongrescenter til uddelingen af TV Prisen 2019, hvor tv-branchen hædrede årets største præstationer.

Vært på programmet 'Hus til halsen', ejendomsmægler Jesper Nielsen, er både beæret og stolt over at have været med til at lave et tv-program, der er fundet værdigt til at modtage branchens fornemste pris.

"Vi har lavet et program over de seneste 6 år, som tager udgangspunkt i at løse nogle konkrete problemer for nogle mennesker, som er endt i en uheldig og nogle gange håbløs situation. Det har været en utrolig stærk oplevelse og et privilegium at være med til at gøre en forskel sammen med de dygtigste kollegaer", siger Jesper Nielsen i en pressemeddelelse.

Samtidig glæder det ham, at programmerne har haft så mange seere og fået mange positive tilbagemeldinger undervejs.

"Det er klart, at når noget er ægte og alvorligt, så er det også interessant. De fleste interesserer sig for boliger, men når det samtidig handler om dilemmaer og skæbner, så bliver det også fascinerende, og det har i den grad været tilfældet med 'I Hus til halsen'," siger Jesper Nielsen.

Jesper Nielsen har nu efter 12 år på ”Hammerslag” og senest seks sæsoner af 'I hus til halsen' valgt at trække sig fra værtsrollen på DR-programmet for at bruge mere tid på at udvikle sin egen mæglervirksomhed. Jesper Nielsen tilføjer dog, at man nok også i fremtiden vil kunne møde ham på TV-skærmen.

"Det har været nogle gode år, men nu er det tid til noget andet, jeg også brænder for. Sammen med mit team i Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen er det vores mål at åbne flere forretninger i hele landet, og det kommer til at tage de fleste af mine kræfter," siger Jesper Nielsen, der har mæglerforretninger i hhv. Holte, Kgs. Lyngby, Charlottenlund og fra 15. marts også på Frederiksberg.

CV

Publiceret 12 February 2019 09:43

SENESTE TV