Der var fyldt godt op i lokalet, da formand Pernille Vermund og spidskandidat Mette Thiesen tirsdag var mødt i Birkerød. Pressefoto

Der var fyldt godt op i lokalet, da formand Pernille Vermund og spidskandidat Mette Thiesen tirsdag var mødt i Birkerød. Pressefoto

Nye Borgerlige fik fuldt hus i Birkerød

Cirke 250 mennesker var mødt op for at høre formanden og spidskandidaten fra Nye Borgerlige tale i Birkerød

Tirsdag 19. februar havde cirka 250 mennesker fundet vej til Birkerød Bibliotek, hvor Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, og partiets spidskandidat i Nordsjællands Storkreds, Mette Thiesen, var mødt op for at fortælle om deres politik.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra partiet.

"Jeg har aldrig oplevet et politisk møde med så mange deltagere på en hverdagsaften. Det var et overvældende fremmøde. Det beviser for mig, at danskerne vil en anden vej. De vil have løst udlændingepolitikken fra bunden og have lov til at bestemme meget mere selv. De er forståeligt nok trætte af politikere, der svigter," udtaler Mette Thiesen i pressemeddelelsen.

Nye Borgerlige opstiller med syv folketingskandidater i Nordsjællands Storkreds: Mette Thiesen (spidskandidat), Jesper Melander Hammer, Lene Kattrup, Ulla Kokfelt, Nina Froberg, Leif Barbré Knudsen og Ditlev Otte-Trojel fra Rudersdal.

adk

Publiceret 21 February 2019 16:00

SENESTE TV