Skoleleder på Nærum Privatskole, Nina Klokkervoll, er modtager af denne uges buket. Foto: Anne Dahl Kristensen

Skoleleder på Nærum Privatskole, Nina Klokkervoll, er modtager af denne uges buket. Foto: Anne Dahl Kristensen

Ugens buket: "Nina sørger for, at vi alle har det godt"

Denne uges buket går til skoleleder på Nærum Privatskole, Nina Klokkervoll

Af
Anne Dahl Kristensen

"Ugens buket skal gå til vores skoleleder, Nina. Hun er en ildsjæl, som altid er 'på pletten'. Hun er altid imødekommende, smilende og optimistisk. Skolen er ikke kun en arbejdsplads, skolen er hendes liv, og hun yder 110 procent for at gøre stedet godt for alle - både elever, forældre, ansatte og hvem der ellers måtte lægge vejen forbi. Som hun selv siger: 'skolen er mit hjertebarn'."

Sådan lyder det i den indstilling, som Camilla Thortzen har sendt på vegne af personalet på Nærum Privatskole. Som ovenstående beskriver er skoleleder Nina Klokkervoll nemlig en værdsat leder, som har øje for hvert enkelt individ omkring hende.

"Nina sørger for at alle føler sig tilpas, uanset om det er os som personale, eleverne eller forældre. Hun gør, at vi alle er glade for at være her på skolen. Hun har hjertet på det rette sted og vil skabe et godt miljø såvel fagligt som menneskeligt," fortæller Camilla Thortzen.

Se selve overrækkelsen på video her:

Overrasket skoleleder

Med den begrundelse kunne Rudersdal Avis derfor i fredags begive sig til Concordiavej i Nærum, hvor Nærum Privatskole ligger. Og det var en overrasket skoleleder vi mødte, da hun blev lokket ud fra de igangværende prøver.

"De er jo til Sidsel," lød den første umiddelbare bemærkning fra skolelederen, da hun så buketten.

Sidsel er en praktikant, som skolen har haft ansat, som de skulle sige farvel til i fredags. Men da virkeligheden først gik op for skolelederen, fulgte følelserne trop.

"Jeg er meget overvældet over, at personalet har tænkt den tanke. Jeg har været skoleleder her på stedet i 12 år, og jeg går jo bare glad på arbejde. Her er dejlige børn og dejlige kolleger, og vi har det godt med hinanden," fortæller Nina Klokkervoll og fortsætter:

"For mig er det vigtigt, at alle går glade ind ad døren, når de kommer her på skolen. Sådan kan det selvfølgelig ikke altid være, men vi skal altid have øje for, at vi så skal tage os af dem, der ikke har det godt på en given dag. Og jeg føler, at vi trækker på samme hammel. Vi vil det samme her på stedet, og vi vil skolen."

Vellidt leder

I hvert fald er skolelederens indsats blevet bemærket, og fredag kunne personalet kvittere med en flot, farvestrålende buket tulipaner.

"Nina har altid tid til at hjælpe og tale med én, og hun siger altid:

Det kan jeg lige se på... det kan jeg godt bestille... det kan jeg.... Hun overrasker os med chokolade og kort med tak for vores store indsats på lærernes dag. Hun lægger ikke skjul på, at hun virkelig holder af både børn og voksne på skolen. Hun vil alle det bedste og giver alle en chance for at klare sig godt," skriver personalet i deres indstilling.

Nærum Privatskole blev grundlagt i 1909, og det er en kristen privatskole med cirka 90 elever.

Skolen har alle klassetrin, men arbejder med samlæste klasser, hvor to klassetrin går i samme klasse, og hvor undervisningen så til gengæld er differentieret efter eleverne.

FAKTA

'Ugens buket' - sådan gør du:

    Skriv et brev til Rudersdal Avis, Gl. Lundtoftevej 1B, 2800 Kgs. Lyngby, eller en mail til redaktion@rudersdalavis.dk

    Mærk brevet 'Ugens buket'

    Husk at skrive navn, adresse og telefonnummer – både på den, du indstiller, og på dig selv, så vi kan kontakte jer

Publiceret 12 March 2019 11:30