36-årige Camilla Fagerberg har netop åbnet skøndhedsklinikken No Makeup på Birkerød Hovedgade, hvor hun tilbyder skønhedsbehandlinger, der skaber et naturligt look. Foto: Anne Dahl Kristensen

36-årige Camilla Fagerberg har netop åbnet skøndhedsklinikken No Makeup på Birkerød Hovedgade, hvor hun tilbyder skønhedsbehandlinger, der skaber et naturligt look. Foto: Anne Dahl Kristensen

Ejer af ny skønhedsklinik i Birkerød: "Jeg er modstander af botox"

Skønhed handler om at forbedre det eksisterende og ikke skabe unaturlige resultater, mener indehaveren af skønhedsklinikken No Makeup, som netop er åbnet på Birkerød Hovedgade

Af
Anne Dahl Kristensen

En skønhedsklinik med navnet 'No Makeup'. Det kan umiddelbart synes modstridende, idet butikkens omdrejningspunkt jo netop er makeup, negle- og skønhedsbehandlinger.

Ikke desto mindre er det en helt bevidst kobling, som indehaver Camilla Fagerberg har lavet.

"Vores mission er at gøre kvinder smukkere, end de allerede er," siger Camilla Fagerberg og tilføjer:

"Skønhedsbranchen har selvfølgelig et kunstigt udgangspunkt. Men vi beskæftiger os med behandlinger, der er forskønnende, men som giver at naturligt resultat."

Det betyder med andre ord, at Camilla og det øvrige personale i klinikken tager udgangspunkt i det eksisterende og ikke anvender kunstige produkter, der giver et unaturligt udseende. For eksempel laver de ikke kunstige negle. Det betyder ikke, at kunder ikke kan gå derfra med farverige fingerspidser. Tværtimod laves der shellac på de eksisterende negle.

"Vi arbejder ud fra devisen, at vi gør det eksisterende skønnere," lyder det fra den 36-årige indehaver, som fortæller, at gennemsnitsalderen blandt kunderne er 40 år og opefter.

"Jeg er generelt modstander af botox og filler. I stedet laver vi for eksempel japansk lifting, som er en naturlig metode til at genoprette huden og øge collagenniveauet. Det er selvfølgelig en anti-age-behandling, men en behandling, hvor vi arbejder med musklerne i ansigtet i stedet for at sprøjte kunstige stoffer ind i huden," fortæller Camilla Fagerberg.

Tilbage til rødderne

Hidtil har Camilla Fagerberg drevet sin klinik med samme navn i lokaler i Lyngby. Men fra marts er hun flyttet til Birkerød Hovedgade, da hun selv bor i Birkerød sammen med sin mand, der er født og opvokset i byen, samt parrets fælles barn.

Udover at det er praktisk for familien med arbejdsplads og bopæl samlet, så ser Camilla også frem til at sætte sit præg på byens handelsliv.

"Her har jeg følelsen af at være lokal, og jeg vil gerne bidrage til at gøre noget for byen og gøre den mere synlig. Vi vil byde ind med det, som vi kan tilbyde," fortæller hun.

Camilla er oprindeligt uddannet Cand. merc., og hun har arbejdet som administrerende direktør for en salgsvirksomhed. Men hun blev fyret under sin barsel, og efterfølgende fik hun tid til at tænke over, hvad hun egentlig gerne ville i sit liv.

"Det var umiddelbart det værste, der kunne ske. Men det endte med at være det bedste, der kunne ske, for jeg fik mulighed for at finde frem til det, jeg egentlig gerne ville. Jeg har altid haft interesse for skønhedsbranchen samtidig med, at jeg er udpræget teoretiker. Og nu har jeg fået mulighed for at kombinere begge dele," fortæller hun og henviser til, at hun arbejder efter klinisk dokumenterede behandlingsmetoder i klinikken.

Foruden de allerede nævnte behandlinger tilbyder klinikken også hårfjerningsbehandlinger, permanent makeup, fedtfrysning og opstramningsbehandlinger.

Klinikken tæller i dag tre ansatte udover Camilla selv, og derudover har Camilla i takt med flytningen til Birkerød indledt et samarbejde med Vibeke Schönau, der er uddannet kosmetolog, og som siden 2011 har drevet selvstændig klinik fra sit private hjem i Birkerød. Hun er nu også flyttet ind i klinikken på Birkerød Hovedgade, og vil herfra tilbyde sine ansigtsbehandlinger.

Læs mere på nomakeup.dk

Publiceret 15 March 2019 11:00

SENESTE TV