En visualisering af det nye plejehjem på de røde baner. Pressefoto

En visualisering af det nye plejehjem på de røde baner. Pressefoto

De skal bygge det nye friplejehjem på de røde baner

Firmaet JFP A/S skal som totalentreprenør bygge Skovly Vænge med 72 plejehjemspladser og tilhørende servicearealer for NREP A/S.

Cirka 5.720 m2 fordelt på 72 plejeboliger samt fælles servicefunktioner. Det er, hvad der venter på de røde baner i Øverød. Det er nemlig, hvad det nye friplejehjem kommer til at indeholde.

Vinderen af udbuddet er fundet, og der er firmaet JFP A/S, der skal være totalentreprenør på projektet.

"Vi har valgt en samarbejdsmodel på projektet, som indebærer, at projektet færdigudvikles i et tæt trepartssamarbejde mellem NREP, Altiden, som skal drive friplejehjemmet og JFP som totalentreprenør. Det er planen, at vi omkring sommerferien indgår en totalentrepriseaftale og dermed overdrager projektet 100% til JFP," siger Investment Director hos NREP, Klaus Ahm i en pressemeddelelse.

Fælles udvikling af projektet

"Vi er glade for at have vundet projektet og ser meget frem til at udvikle projektet sammen med NREP. Vi har stor erfaring inden for sundshedssektoren og vil kunne byde ind med relevant faglig viden. Samtidig er økonomistyring og udvikling af alternative løsninger til projekterne nogle af vores spidskompetencer, så vi ser frem til samarbejdet i denne spændende konstellation," siger CEO hos JFP, Jesper Friis Poulsen.

Navnet på det nye plejehjem bliver Skovly Vænge, og der skal foruden de 72 boliger også laves en kælder på cirka 735 m2, som skal indeholde servicefunktioner, omklædningsrum, teknikrum mv. Dertil kommer landskabsarbejder.

adk

Publiceret 04 April 2019 11:00