Det lykkedes Asbjørn Riise (tv) og sportschef Tai Pundik (th) at overraske Tine Raabjerg med ugens buket. Foto: Anne Dahl Kristensen

Det lykkedes Asbjørn Riise (tv) og sportschef Tai Pundik (th) at overraske Tine Raabjerg med ugens buket. Foto: Anne Dahl Kristensen

Ugens buket: "Hvis du gider børnene, gider de også dig"

Denne uges buket går til administrationschef og holdleder i FC Holte, Tine Raabjerg, som spiller en afgørende rolle i det lokale fodboldfællesskab

Af
Anne Dahl Kristensen

Overraskelsen var stor, da det i sidste uge lykkedes Rudersdal Avis at fange Tine Raabjerg i et sjældent uforberedt øjeblik i fodboldklubben FC Holte.

Det er Asbjørn Riise, der på vegne af fodbolddrenge og fodboldtrænere i FC Holte, har indstillet Tine Raabjerg til den farvestrålende buket. For hun betyder meget for klubben.

"Officielt er Tine administrationschef og holdleder, men uofficielt er hun meget mere for vores lille klub og vores børn. Både på og udenfor fodboldbanerne hjælper hun utrætteligt og energisk store og små medlemmer af FC Holte med mangt og meget," fortæller Asbjørn Riise.

Kender alle

Under påskud af at skulle have et møde med den nye sportschef, Tai Pundik, lykkedes det at overraske Tine på en grå tirsdag eftermiddag. Men selv her i ventetiden op til mødet, er hun i fuld sving med at ordne spillertøj, så det er klar til næste kamp. Det er nemlig sådan hun er.

"Tine kender alle børnene på alle årgange. Nye spillere er hun på navn med efter en uge, og hun bakker os alle op. En træner kan f.eks. ikke finde ud af hvordan man kontakter DBU vedrørende forsikringer - det fikser Tine. En forælder får en mail dagen efter træning: 'Jeg har Fredes jakke på mit kontor. Vil du komme og hente den, eller skal jeg sende den med til næste træning?," fortæller Asbjørn Riise og tilføjer:

"På den måde sikrer Tine på sin egen stilfærdige måde, at tingene sker i klubben, og at der ikke er noget, som falder mellem to stole. Det er ikke usædvanligt at se Tine forlade kontoret langt ud på aftenen, og den meget dedikerede indsats, som Tine yder, synes vi som trænere i FC Holte gerne må påskønnes, og derfor indstiller vi hende til 'Ugens buket'."

Omdrejningspunktet

Tine Raabjerg arbejder til hverdag som klassepædagog på Dronninggårdskolen i Holte, og når hun har fri, tager hun turen lidt længere op ad Kongevejen for igen at lade sig omgive af en masse aktive børn. Og hun nyder det.

"Arbejdet her betyder meget for mig. Når man ikke selv har børn, må man jå låne sig frem til nogle," griner Tine og tilføjer:

"Hvis du gider ungerne, gider de også dig. Og man kommer jo hurtigt til at holde af de små. De er nogle dejlige unger, så jeg kan slet ikke se, hvorfor jeg ikke skulle bruge min tid her."

I sommer, da der blev afholdt fodboldskole hos FC Holte var det selvfølgelig også Tine, der sørgede for det praktiske. Hun havde indkøbt sodavandsis i massevis, som blev solgt som varmt brød i den lune sommer. Hun havde styr på spilletider, agerede fotograf og fik skrevet nyhedsbreve. Det gør hun stadig, og hun er omdrejningspunktet i klubben.

Og uanset hvem hun møder på sin vej igennem hallen eller henover fodboldbanen, så ved hun, hvem hun taler med, og kan huske navnene på alle børnene. Og når ferietiden nærmer sig, holder hun selvfølgelig ikke bare fri. Aktuelt står påsken for døren, og de tre dage inden helligdagene, hvor mange holder fri, tilbringer Tine sammen med trænere og fodboldbørn til den specielt planlagte futsallcamp på Sjælsøskolen.

Der er fortsat ledige pladser, og alle er velkommen til at deltage. Den del kan man læse mere om på FC Holtes hjemmeside.

FAKTA

'Ugens buket' - sådan gør du:

    Skriv et brev til Rudersdal Avis, Gl. Lundtoftevej 1B, 2800 Kgs. Lyngby, eller

    En mail til redaktion@rudersdalavis.dk

    Mærket 'Ugens buket'

    Husk at skrive navn, adresse og telefonnummer – både på den, du indstiller, og på dig selv

Publiceret 07 April 2019 11:00