Servicemindet, glad, overskudsagtig og lidt af et lokalt ikon. Sådan beskriver Betina og Torben Frisner brugsuddeler i Dagli' Brugsen i Birkerød, Lene Nielsen. Onsdag modtog hun ugens buket.

Servicemindet, glad, overskudsagtig og lidt af et lokalt ikon. Sådan beskriver Betina og Torben Frisner brugsuddeler i Dagli' Brugsen i Birkerød, Lene Nielsen. Onsdag modtog hun ugens buket.

Ugens Buket til en brugsuddeler med overskud

Lene Nielsens væremåde som brugsuddeler gør hende fortjent til ugens buket.

Af
Anders Dall

"Det er vildt overvældende. Jeg tænkte hvad søren, jeg har da ikke fødselsdag eller noget."

Sådan lød den umiddelbare reaktion, da uddeler i Dagli' Brugsen i Birkerød, Lene Nielsen, onsdag i sidste uge modtog ugens buket. Det var Betina og Torben Frisner, der havde indstillet hende og som overraskede hende med buketten. De fremhæver brugsuddelerens servicemindethed og venlighed over for kunderne og hendes overskud til også at have tid til en lille snak.

"Du virker altid til at være glad, i godt humør og overskudsagtig, og du ved lidt om hver kunde jo. Jeg synes, du er noget særligt, og vi er så glade for at komme her som kunder, sagde Betina Frisner til den glade modtager:

"Hun er lidt et ikon for området," supplerede Torben Frisner.

Kender sine kunder

Lene Nielsen har været daglig leder i Dagli' Brugsen på Lupinkrogen i Birkerød i fem år. Hun har arbejdet i Coop i 32 år blandt andet som uddeler i Valby og ved Ålholm Plads i København. Hun trives med at styre en brugs, hvor man kender sine kunder, og hvor det handler om at give dem en god oplevelse, så de har lyst til at komme igen.

"Jeg kan jo lide at gå på arbejde. Jeg synes, det er skægt og hyggeligt, og så kender man jo kunderne, fordi det er sådan et nært sted ik', siger hun og fortsætter:

"Man kender alle, og jeg kunne spørge Torben: "Kan du ikke lige hjælpe mig med at skubbe en palle ind," og så havde han gjort det."

Publiceret 21 April 2019 11:30