Christian Kjær sætter sin landejendom i Sandbjerg til salg. Arkivfoto

Christian Kjær sætter sin landejendom i Sandbjerg til salg. Arkivfoto

Christian Kjær sætter huset i Sandbjerg til salg

Men du skal grave dybt i lommerne, hvis du vil have fingrene i den store landejendom ved Høsterkøb

Christian Kjærs 550 kvadratmeter store hesteejendom i Sandbjerg er nemlig kommet på markedet med en pris på svimlende 70 millioner kroner.

Det beløb gør ejendommen til den fjerdedyreste ejendom, der for øjeblikket er udbudt til salg offentligt. Det skriver Boliga.dk.

Til ejendommen hører der da også både hestestalde, ridebane, folde og samlet set 33,67 hektar jord. Og - nå ja - naturligvis også både en tennisbane, orangeri og en svømmepøl. Det oplyser ejendomsmæglerfirmaet Ole Lindgreen i deres salgsmateriale for ejendommen.

Landstedet tæller desuden flere store stuer, pejsestue, havestue, syv soveværelser og tre badeværelser - og så er der også en længe, der er indrettet som boliger til medhjælp.

Ikke alene i top

Christian Kjær har i årevis været på fornavn med danskerne - ikke mindst som medlem af kommunalbestyrelsen i Rudersdal for Konservative og via den kulørte presse - som nær ven af kongehuset og det tidligere ægteskab med Janni Spies.

Til trods for det ultraeksklusive prisskilt er Kjærs nyudbudte landejendom dog ikke helt alene på toppen af markedet.

Helt i front ligger en anden hesteejendom i det nordsjællandske; nemlig Haregabgaard i Esbønderup, der er udbudt til salg for 85 millioner kroner.

Også en anden landejendom i Faaborg på Fyn og en 28-værelser stor villa på Strandvejen i Vedbæk sniger sig ind over Christian Kjærs på toplisten.

De to ejendomme er ifølge Boliga.dk udbudt til salg for henholdsvis 80 og 75 millioner kroner.

Se Christian Kjærs liebhaver-landejendom her

https://www.boliga.dk/bolig/1558648/

Publiceret 21 May 2019 11:30